Beşiktaş yarı final ilk maçında Ankaragücü'nün konuğu

Beşiktaş yarı final ilk maçında Ankaragücü'nün konuğu
Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Ankaragücü karşısına çıkıyor. Geride kalan haftada rakibini 2-0 yenen Kartal aynı başarıyı göstermek amacında. İşte karşılaşmaya dair detaylar...

Bu sezon elinde tek kulvar kalan Türkiye Kupası'nda mücadelesini sürdüren Beşiktaş, yarı final ilk maçına çıkıyor. Serdar Topraktepe ve öğrencileri tek fırsatı değerlendirmek ve İstanbul'daki karşılaşmaya avantajlı skorla çıkmak amacında. Zorlu maça dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ankaragücü - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması olarak oynanacak olan MKE Ankaragücü Beşiktaş maçı saat 20.30'da başlayacak. Mücadele ATV'den canlı yayınlanacak.

Ankaragücü - Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Pedrinho, Tolga, Morutan, Saponara, Bassogog, Sowe

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Worrall, Necip, Umut, Al Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Muleka

Ankaragücü ve Beşiktaş yarı finale nasıl geldi?

Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil olan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı. Siyah-beyazlı ekip, son 16 turunda Bitexen Antalyaspor'a 2-1 üstünlük kurarak çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş, çeyrek finalde ise TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 yenerek son 4 ekip arasına kaldı.

MKE Ankaragücü ise 3. turdan itibaren mücadele ettiği kupada sırasıyla Malatya Arguvanspor (2-0), İskenderunspor (3-1), Çaykur Rizespor (3-1), Anagold 24Erzincanspor (5-1) ve Fenerbahçe'yi (3-0) eleyerek yarı finale yükseldi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.