Beşiktaş'ın hedefi İngiltere! Yıldız oyuncu listeye eklendi

Beşiktaş'ın hedefi İngiltere! Yıldız oyuncu listeye eklendi
Son dakika Beşiktaş haberleri... Gelecek sezon şampiyonluk yarışı vermek isteyen Beşiktaş, milli futbolcuyu listesine ekledi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca taraftarına gelecek sezon Süper Lig şampiyonluğu hediye etmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları giderek hızlanıyor. Kötü geçen dönemi artık unutmayı ve unutturmayı hedefleyen yönetimin istediği oyunculardan biri daha belli oldu. Buna göre Championship'te forma giyen Okay Yokuşlu gündeme geldi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Salih belli değil

Sezon başından bu yana kontratının bitecek olması nedeniyle gündemde yer alan Salih Uçan'ın Beşiktaş'taki geleceği henüz netleşmedi. Bu nedenle oyuncu arayan yönetimin istediği isimlerden biri de Okay Yokuşlu. İngiltere'de forma giyen yıldız isim için yaz aylarında masaya oturulacak.

Premier Lig mücadelesi veriyor

Carlos Corberan'ın başında bulunduğu West Bromwich Albion ile bu sene istikrarlı bir görüntü çizen ve ligde 41 maça çıkıp 1 gol atan Okay, 1 de asist üretme başarısı gösterdi. Tüm kulvarlarda ise 3122 dakika sahada kaldı. Takımı 5'inci sırada ve play-offlardan Premier Lig'e yükselmek adına mücadele veriyor. Yönetim 2025'te kontratını tamamlayacak orta saha oyuncusu için kulübünün kapısını çalacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.