Dries Mertens ile yola devam!

Dries Mertens ile yola devam!
Galatasaray'daki ikinci sezonunda da performansıyla adından söz ettiren Dries Mertens'in Florya kariyeri bir sene daha devam edecek. Belçikalı yıldız ile kontrat imzalanacak.

Geçen sene geldiği Galatasaray'da şampiyonluğa direkt katkıda bulunan ve bu sezon da tam 23 gole adını yazdıran Dries Mertens, performansıyla büyülemeye devam ediyor. Son oynanan Pendikspor karşılaşmasında rakip fileleri 1 kez havalandırıp 1 de asist yapan 36 yaşındaki futbolcu taraftarları mest etti. Ayrıca son 5 maçta ise 7 defa tabela değişmesine yardımcı oldu. Yönetim ise daha önce kararını sezon sonu vereceğini açıklayan yıldız orta saha için harekete geçti.

Fernando Muslera, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'la sözleşme yenileyen Galatasaray'da sıra Dries Mertens'e geldi. Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında farkı 4'e çıkaran Aslan, Belçikalı 10 numaranın imzasıyla coşkuyu daha da artırmak amacında. Sarı kırmızılılara gönül verenler de kendisinin kalmasını istiyor. Ayrıca karakteri ve oğlu Ciro ile birlikte ikon haline gelen tecrübeli yıldız bir sene daha Türkiye'de kalabilir.

Belçikalı yıldızın performansından memnun olan sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık yeni kontrat önerecek. Pendikspor maçı sonrasında; "Galatasaray'da ailemle birlikte mutluyuz. Devam etmek isterim" açıklamasını yapan Mertens, yönetime yeşil ışık yakmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.