Fenerbahçe Beko Olympiakos deplasmanında!

Fenerbahçe Beko Olympiakos deplasmanında!
Euroleague'in yeni formatındaki ilk sezonda play-offlara katılmaya hak kazanan Fenerbahçe Beko, son hafta maçında hemen bir üst sırasındaki Olympiakos'a konuk olacak. Sarı lacivertlilerde tek hedef Yunanistan'dan zaferle dönmek.

Futbolda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe basketbolda da aynı rakiple karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Beko yarın akşam Yunanistan'da Euroleague'in son hafta maçına çıkıyor. Sarı lacivertliler arasında sadece 1 galibiyet fark bulunan rakibini yenerek normal sezonu tamamlamak ve play-offlardaki rakibini beklemek amacında. Milyonlarca taraftar da yayın bilgilerini araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yarın akşam Euroleague'in son karşılaşması olarak oynanacak olan Olympiakos Fenerbahçe Bekı maçı saat 21.15'te başlayacak. Barış ve Dostluk Salonu'ndaki mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Normal sezon tamamlanıyor

Birbirinden iddialı 18 takımın mücadelesine sahne olan Euroleague'de yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte normal sezon tamamlanacak. İlk 6 takım play-offlara yükselme şansı yakalarken 7 ila 10'uncu sıradaki kulüpler ise play-innden son8 takım arasına kalmaya çalışacak.

Yarın Euroleague'de şu maçlar oynanacak
Asvel Lyon-Villeurbanne - Barcelona
Partizan - Valencia Basket
Virtus Bologna - Baskonia Vitoria-Gasteiz

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.