Fenerbahçe, Final Four için sahada!

Fenerbahçe, Final Four için sahada!
EuroLeague play-off seri 5. maçında Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko, Dörtlü Final’in anahtarını almak için parkeye çıkacak.

THY EuroLeagu’de son Final Four biletleri de sahiplerini buluyor. Fenerbahçe seride 2-2 eşit durumda bulunduğu Monaco ile bugün Dörtlü Final’e kalmak için mücadele edecek.
Monaco ile Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele, EuroLeague play-off çeyrek final serisi 5. maçı 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü oynanacak.

Fenerbahçe Beko’nun Final Four’a kalmak için son şansı olan karşılaşma TSİ 20.00’de başlayacak.

Monaco’da Salle Gaston Medecin Spor Salonu’nda oynanacak maç, SSport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Final Four’un ilk biletini rakibi Baskonia’yı 3-0 yenen ve normal sezonu da lider tamamlayan Real Madrid almıştı. Dün oynanan maçta ise rakibi karşısında üstünlük sağlayan Panathinaikos ikinci takım olarak Berlin’e gitmeye hak kazanmıştı. Final Four’un son biletini ise Barcelona- Olypiakos maçının galibi olan takım alacak.

Son olarak 2019 yılında Final Four’a kalan Fenerbahçe Beko bir kez daha adını Dörtlü Final’e yazdırmayı hedefliyor. Monaco ise geçtiğimiz yıl da Final Four’a kalma başarısı göstermiş ve 3. olmuştu.

2024 yılında EuroLeague Final Four’u Almanya’nın başkenti Berlin’deki Mercedes Benz Arena’da 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.