Fenerbahçe'nin yeni stoperi geliyor! Omar Fayed form tutuyor

Fenerbahçe'nin yeni stoperi geliyor! Omar Fayed form tutuyor
Son senelerde yaptığı satışlarla adından söz ettiren Fenerbahçe, sezon başında Novi Pazar'a kiraladığı Omar Fayed'den de çok umutlu. Mısırlı futbolcu yaz kampına da götürülecek ve durumuna bakılacak.

Eljif Elmas, Arda Güler, Kim Min-jae ve birkaç ismi daha Avrupa'nın önemli takımlarına gönderen Fenerbahçe, Ferdi'yi de rekor fiyatla satmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda ayrılması muhtmel gözüken gurbetçi futbolcunun ardından takıma bir genç daha monte edilecek. Sezon başında Mısır'dan alınan Omar Fayed, Novi Pazar'a kiralanmıştı. 20 yaşındaki stoper için yaz kampı yolu gözüktü.

Her ne kadar takımlar 11 yabancıyı kadrolarında bulundurup yedek kulübesinde bir isme yer verme zorunluluğuna tabi tutulsa da Fenerbahçe'de gençlik aşısı devam edecek. Omar Fayed de onlar arasında bulunuyor. Mısırlı oyuncu bugüne kadar Sırp ekibiyle 14 karşılaşmaya çıktı. 4 sarı kart görüp 1260 dakika sahada kaldı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın detaylı olarak raporlarını istediği öğrencisini görevde kalması halinde kampta da izleyeceği öğrenildi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.