Galatasaray, 3.’lük için avantaj peşinde!

Galatasaray, 3.’lük için avantaj peşinde!
Başkent ekibi Ziraat Bankkart ile Efeler Ligi Play-Off etabında 3.’lük mücadelesi veren Galatasaray zorlu rakibi karşısında durumu eşitlemek istiyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde play-off maçları devam ediyor. Play-off 3/4.’lük etabında Ankara ekibi Ziraat Bankkart ile eşleşen Galatasaray HDI Sigorta ilk karşılamasını kaybettiği turun ikinci maçında galibiyet parolası ile parkeye çıkıyor.

Galatasaray HDI Sigorta ile Ziraat Bankkart’ın mücadele edeceği play-off etabı 3-4'üncülük serisinin ikinci maçı 16 Nisan 2024 Salı günü İstanbul’da oynanacak. TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak.

Galatasaray HDI Sigorta ile Ziraat Bankkart mücadelesi 16 Nisan Salı günü saat 18.00’de TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ankara’da oynana serinin ilk maçında Ziraat Bankkart, rakibini set vermeden 3-0 yenerek seride 1-0 öne geçmişti. 3 maç üzerinden oynanacak olan Play-off 3/4 etabında 2 galibiyete ulaşacak takımın sezonu üçüncü bitirmeye hak kazanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.