Galatasaray'da ayrılık üstüne ayrılık! Büyük hayal kırıklığı yaşattılar...

Galatasaray'da ayrılık üstüne ayrılık! Büyük hayal kırıklığı yaşattılar...
Yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Galatasaray, yabancı oyuncularından bir kısmı ile yollarını ayıracak. Cimbom'da gidecek isimlerin bazıları çoktan belirlendi bile.

Taraftarına bu sezon sonunda da şampiyonluk hediye etmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları erkenden başladı. Sarı kırmızılılar çok sayıda yıldızla görüşmelerine hız verirken hedef kupa ile birlikte taraftarların da sevincinin katlanacağı KAP açıklamalarını yapmak. Gündemde Adrien Rabiot'tan Yusuf Yazıcı'ya kadar pek çok önemli futbolcu var. Ancak diğer yandan gidecekler konusunda da karar alındı. İlk etapta 5 oyuncu ayrılabilir.

Kiralık defterleri kapanıyor

Galatasaray'ın bu sezon kiraladığı oyuncuların hiçbirinden istenen seviyede verim alınamadı. Sadece Carlos Vinicius'un Kasımpaşa ağlarını sarstığı golle kazanılan 3 puan akıllarda kaldı denilebilir. Hakim Ziyech beklentilerin çok altında kaldı. Ndombele vasata bile yaklaşamazken Aurier ise halen sahada yer alamadı. Bu dört oyuncudan Faslı yıldız hariç ayrılık kararı çıkarken kendisi hakkındaki düşünce sezon sonunda netleşecek.

Mertens belli değil

Aslan'da en önemli noktalardan biri de Dries Mertens. Takımın 12'inci yabancısı olmasına kesin gözle bakılıyor ancak teklifi reddetmesi halinde ayrılacak. Futbolu bırakma konusunda da sıcak. Ancak henüz kafasındaki durumu netleştirmedi. Rotasını sezon sonunda çizecek. Yönetimin hedefi 1 yıl daha devam etmek. Taraftar da süreçle yakından ilgili.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.