Hakim Ziyech hayran bıraktı! Gelecek sezon takımda kalacak mı?

Hakim Ziyech hayran bıraktı! Gelecek sezon takımda kalacak mı?
Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech, attığı harika golle dün akşam takımına 3 puanı getiren isimlerden biri oldu. Ceza sahası dışından yaptığı nefis vuruşla ağları havalandıran Faslı oyuncu için sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı, taraftar coştu.

Sezon başında Chelsea'den ücretsiz kiralanan ve bonservisini alması halinde de ücret ödemeyecek olan Galatasaray, Ziyech'te istediği noktaya doğru gidiyor. Faslı futbolcu süre aldığı dönemde önemli işler yapmayı sürdürüyor. Dün akşam takımının 1-0 önde olduğu sırada ceza sahası dışından attığı şutla kaleciyi mağlup eden yıldız orta saha farkı ikiye çıkardı. Gözlerin pasını silmeyi başaran 31 yaşındaki oyuncu için kulübün sosyal medya hesaplarından da paylaşım yapıldı. Taraftar da mesaj yağdırdı.

Galatasaray Resmi Twitter Hesabı

Arama kelimeleri: Hakim Ziyech. Ceza sahası dışında. Şut.

Sonuç:

glokpyqxqaagq7s.jpg

İkinci yarı girdi, işi bitirdi

Dün akşam Alanyaspor deplasmanında çok kritik bir mücadeleye çıkan Galatasaray'da karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Hakim Ziyech, ilk yarı 0-0 sonuçlanınca Okan Buruk tarafından sahaya sürüldü. Arap futbolcu dakikalar 61'i gösterdiğinde yaptığı müthiş vuruşla hem uzak köşeyi hedefleyip Ertuğrul'u çaresiz bıraktı hem de attığı golle takımına iki farklı üstünlüğü getirdi. Barış Alper Yılmaz ve Icardi'nin de sayılarıyla karşılaşma 4-0 sona erdi.

Ziyech takımda kalacak mı?

Hakim Ziyech'in Akdeniz temsilcisi karşısında gösterdiği performans sonrasında çok sayıda taraftar kalması yönünde mesaj attı. Sosyal medyada trend topic olarak gündeme girdi. Şu anki maaşıyla Cimbom'da önemli bir yer tutan deneyimli 10 numara ile görüşmeler kısa bir süre önce başlamıştı. Kendisine farklı ülkelerden teklif olmasına rağmen haziran ayını beklemesi gerektiği söylendi. Okan Buruk'un da ekibinde tutmak istediği maestroyu ikna etmenin yolları aranıyor.

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere'den getirdiği Ziyech bu sezon 18 karşılaşmada 937 dakika sahada kaldı. 10-11 (10.4) maçlık sürede 5 gol atıp 3 de asist yaparak önemli bir istatistik yakaladı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.