Hoca adayları arasına o isim de eklendi... Beşiktaş'tan Mark Gisdol bombası!

Hoca adayları arasına o isim de eklendi... Beşiktaş'tan Mark Gisdol bombası!
Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta gün geçtikçe teknik direktör adayları artıyor. Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'in odak noktası olduğu gündeme Samsunspor'un Alman antrenörü Mark Gisdol da eklendi.

Bu sezon 6'ıncı kez hoca değişikliğine giden Beşiktaş'ta takımı lig bitene kadar Serdar Topraktepe çalıştıracak. Avrupa kupaları hedefini ve Ziraat Türkiye Kupası mücadelesini sürdürmek isteyen genç teknik adam sonrasında koltuğu bir kez daha devredecek. Adayların Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile başladığı ve pek çok isme yayıldığı listeye eklemeler sürüyor. Son olarak Samsunspor ile yakaladığı çıkış sonrası dikkatleri üzerine çeken Alman çalıştırıcı Mark Gisdol yönetimin masasında yerini aldı.

Bu sezon Samsunspor'un başında çıktığı 27 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgi alan 54 yaşındaki teknik direktör, son maçında ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmıştı. Karadeniz ekibini 1 puanda alıp orta sıralara kadar yükseltmeyi başardı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gisdol daha önce Schalke, Hoffenheim, Hamburg, Köln ve Lokomotiv Moskova gibi takımlarda da görev yaptı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.