İrfan Can Kahveci'ye İspanyol kancası!

İrfan Can Kahveci'ye İspanyol kancası!
Bu sezonki performansıyla adını zirveye taşımayı başaran İrfan Can Kahveci, birçok Avrupa takımının da radarında. İspanya'dan ise ciddi bir talibi var.

Her ne kadar Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kalıp şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj kaybetse de Fenerbahçe'nin birçok yıldızı bireysel olarak ön plana çıkmayı başardı. O isimlerden biri de İrfan Can Kahveci. Milli futbolcu çok sayıda takımı peşinden koştururken en ciddi alıcı ise İspanya'dan Sevilla. Endülüs ekibi yaz aylarında 28 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertlilerin kapısını çalacak.

Başakşehir'den bonuslarla birlikte 11 milyon euroluk bir maliyetle transfer edilen ancak şampiyonluk kazanamadığı için şu ana kadar 7 milyon euro ödeme yapılan İrfan Can Kahveci, bu sezon çıktığı 44 karşılaşmada 17 gol atıp 12 de asist yaptı. Bu da İspanyol ekibinin dikkatini çekti. Daha önce de Türk takımlarından transferler yapan La Liga devinin şimdiki hedefi tecrübeli 10 numara oldu. 1 yıl daha kontratı bulunan İrfan eğer ayrılmak istenirse satılacak ancak öncelik takımda tutabilmek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.