Mauro Icardi Galatasaray'da kalacak mı yoksa ayrılacak mı?

Mauro Icardi Galatasaray'da kalacak mı yoksa ayrılacak mı?
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin bu sezonki performansıyla yine birçok takımı peşinden koşturacak gibi gözüküyor. Şimdiden önemli kulüplerin listesinde bulunan yıldız ismin geleceği de merak konusu.

Zaman zaman durgun haftalar yaşayıp sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalsa da Maruo Icardi Galatasaray'ı sırtlamaya devam ediyor. Arjantinli süper golcü krallık yarışında iddiasını sürdürürken Süper Lig şampiyonluğunu ikinci kez kazanmak adına da elinden geleni yapıyor. Bu aynı zamanda farklı takımların da ilgisini çekiyor. Yıldız forvetin şimdiden birçok talibi var.

İtalya veya İspanya mı?

Sezon başında PSG'den bonservisi alındığı süreçte Icardi için Galatasaray'ın işini en çok Arap takımları, İtalyan ve İspanyol kulüpleri zora sokmuştu. Özellikle daha önce top koşturduğu Serie A'da Milan'ın devreye girdiği deneyimli santraforu Atletico Madrid de istemişti. Ayrıca Suudi Arabsitan'dan da yine teklifler vardı. Ancak kararı yine İstanbul oldu. Bu yaz ise yüklü bir bonservis ödenmesi karşılığında adresi değişebilir. Taraftar da çok sevdikleri futbolcunun ayrılmasını istemiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.