Mauro Icardi hangi maçlarda oynamayacak? İşte kaçıracağı maçlar

Mauro Icardi hangi maçlarda oynamayacak? İşte kaçıracağı maçlar
Galatasaray'ın süper yıldızı Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrasında bir süre oynamamasına karar verildi. Peki, Mauro Icardi hangi maçlarda oynamayacak? İşte kaçıracağı maçlar...

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 17 maçta 12 gol atıp 5 de asist yapan Mauro Icardi, 0-0 tamamlanan Fenerbahçe derbisinde aldığı derbisinde gözaltında oluşan morluk nedeniyle gündeme oturmuştu. Arjantinli süper yıldızın o günden bu yana durumu merak konusu haline gelmişti ve taraftarlar sabırsızlıkla bekliyordu. Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamada 20 gün sonra karar verilebileceği söylendi.

Galatasaray'dan açıklama

Bugün Icardi hakkında açıklamada; "Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir.

Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir." denildi.

Mauro Icardi hangi maçlarda oynamayacak?

Konyaspor ve Sivasspor maçlarında oynamayacak olan Mauro Icardi'nin durumu, Kayserispor karşılaşması öncesi yeniden değerlendirilecek. Maske ile oynama şansı doğarsa Trabzonspor deplasmanında yer alması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.