Okan Buruk'tan şoke eden Serge Aurier kararı! Herkes onu bekliyordu ama...

Okan Buruk'tan şoke eden Serge Aurier kararı! Herkes onu bekliyordu ama...
Sacha Boey'i Bayern'e astronomik bir bonservisle gönderen Galatasaray'da sağ bek pozisyonuna Serge Aurier hamlesi yapılmıştı. 100 bin euroya kiralanan ve 600 bin euroda maaş verilen Fildişili futbolcu hakkında Okan Buruk'tan flaş bir karar çıktı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da devre arası çok hareketli geçmişti. Sacha Boey'in çeşitli bonuslarla 40 milyon euroya yaklaşan bonservisle Bayern'e transfer olması sonrasında yeni bir arayış başlamıştı. Çok sayıda oyuncuyu gündeme alan teknik heyet ve yönetim, Serge Aurier'de karar kılmıştı. Fildişili oyuncu Afrika Kupası nedeniyle geç katıldığı takımda sakatlığından dolayı da uzun süre formasından uzak kaldı. Dün akşam oynanan Alanyaspor mücadelsindeki performansı ise eleştiri konusu oldu. Teknik Direktör Okan Buruk ise flaş bir karar vererek yıldız isim hakkındaki insiyatifini kullandı.

Sözleşmesi bitiyor

Daha önce pek çok kez sakatlık geçiren ve son senelerdeki performansıyla da soru işaretleri yaratan 31 yaşındaki bek, Cimbom'da da beklentileri karşılayamadı. Çok sayıda taraftarın sosyal medyada yaylım ateşine tutması sonrasında da gündeme oturdu. Galatasaray'ın kiraladığı Aurier'in hem İstanbul'da hem de İngiltere'deki kontratları bu yaz sona erecek. İngiliz ekibi de yol ayrımı düşünüyor.

Okan Buruk oynatmayacak

Galatasaray'ın 4-0 kazandığı Alanyaspor maçındaki formuyla hayal kırıklığı yaratan Serge Aurier hakkında Teknik Direktör Okan Buruk'un düşüncesi belli oldu. Performansından memnun kalmadığı deneyimli bek sezonun geri kalanında forma giymeyecek. Yerine Kaan Ayhan oynayacak. Eğer sakatlık veya ceza gibi sorunlar çıkarsa da yine Barış Alper Yılmaz bu mevkiye kaydırılacak.

Sarı kırmızılı ekibin bu sezon kiraladığı birçok isimden istenen verimin alınamaması gelecek transfer döneminin de şeklini belirleyecek. Yönetim daha çok bonservisli veya serbest statüdeki oyunculara yönelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.