Süper Lig devinden Christos Tzolis sürprizi!

Süper Lig devinden Christos Tzolis sürprizi!
Gelecek sezon taraftarlarına şampiyonluk hediye etmek isteyen Beşiktaş, kolları sıvadı. Yeni hocasını arayan Kara Kartal, diğer yandan oyuncularını da belirlemeye çalışıyor. Hedefteki isimlerden biri de Christos Tzolis.

Kötü geçirdiği sezonu Türkiye Kupası zaferi ile tamamlama şansı bulunan Beşiktaş, yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Rövanş öncesinde evinde oynayacağı karşılaşma için avantaj sağlayan siyah beyazlılar, kazanarak finale yükselmek ve rakibini beklemek amacında. Ayrıca transfer çalışmaları da sürüyor. Teknik direktör arayışlarının yanı sıra futbolcular konusunda da görüşmeler yapılıyor. Gündemdeki isimler arasında Christos Tzolis de bulunuyor.

Kanat rotasyonunda değişikliğe gitmek isteyen Beşiktaş'ta yeni kan aranıyor. Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Ante Rebic'in takımdan ayrılma ihtimalinin yanı sıra bu mevkide zaman zaman forma giyen Cenk Tosun'un da kontratının uzatılmayacak olması üzerine yeni bir isim getirilmek isteniyor. Sezonu Fortuna Düsseldorf'ta kiralık geçiren ve bonservisi Norwich City'de bulunan Christos Tzolis listeye eklendi. Yunan futbolcu da bu ilgiye karşı oldukça sıcak.

Sol kanat ile birlikte sağ tarafta da yer alabilen yıldız futbolcu, profesyonel kariyerinde 163 resmi maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu bu periyotta 63 gol atarken, 21 de asist yaptı ve 84 gole direkt olarak katkı sağladı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.