Trabzonspor'un Batista Mendy için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte o detay...

Trabzonspor'un Batista Mendy için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte o detay...
 DAMGA Editörü
Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, bir süredir görüştüğü Batista Mendy'i kadrosuna katmaya çok yakın. Bordo mavililerin Angers'e ödeyeceği ücret belli olmuştu. Ayrıca bir maddenin daha bulunduğu öğrenildi

Yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak Kasımpaşa'yı 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral bulan Trabzonspor, milli arada Beşiktaş hazırlıklarına başladı. Derbi karşılaşması öncesinde tam kadro çalışmalarını tamamlamak amacında olan bordo mavililerde transfer süreci de hızlı bir şekilde ilerliyor. Gözler yeni takviyelere çevrildi. Listenin en başında ise Batista Mendy var. Fransız oyuncuyu Türkiye'ye getirmeye çok yakın olan yönetimin ödeyeceği ücret öğrenildi. Sonraki satıştan da pay maddesi eklendi.

Berat Özdemir KAP'a bildirildi

Ön libero ve merkez orta sahada hem rotasyonu genişletmek hem de kaliteyi yukarı çekmek isteyen Trabzonspor, yaşanan sorunu ortadan kaldırmak için eski öğrencisini yeniden transfer etti. Daha önce bordo mavili forma ile şampiyonluk yaşayan Berat Özdemir, Suudi Arabistan temsilcisi Ettifaq'tan bedelsiz olarak kiralandı.

829x469-berat-ozdemir-mutlu-1693850363620.webp

KAP'a bildirildi

Yeniden Trabzonspor formasıyla mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayan Berat Özdemir için bordo mavili kulüpten KAP'a açıklama yapıldı. Duyuruda; "Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir'in, 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar Kulübümüze geçici transferi konusunda Ettifaq Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; geçici transfer bedeli olarak herhangi bir ücret ödenmeyecektir. Oyuncuya 2023-24 futbol sezonu için 33.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır." denildi.

brt.webp

Bu akşam geliyor

Trabzonspor'un Abdullah Avcı dönemi sonrasında yeniden transfer ettiği Berat Özdemir, dün görüştüğü Başkan Ertuğrul Doğan ile anlaşma sağladı ve sağlık kontrolünden geçti. Milli futbolcunun bu akşam 22.30 sıralarında Trabzon'a inmesi bekleniyor.

batista-mendy-trabzonspor.jpg

Sıra Batista Mendy'de

Nenad Bjelica'nın listesindeki en üst sıralarda bulunan Batista Mendy'de de mutlu son yakın. 23 yaşındaki genç futbolcu için görüşmelerini son aşamaya getiren yönetim, Angers SCO ile anlaşmış ancak kendisinin Türkiye'ye gelme konusundaki ısrarı aşamamıştı. Sorunlar ortadan kalktı ve yarın özel uçakla Trabzon'a gelecek.

Ödenecek bonservis belli oldu

Ön libero ve orta sahada hem atletizm hem de dinamizm sorununa merhem olması beklenen Batista Mendy'nin potansiyeline çok güvenen Trabzonspor yönetimi, transfer konusunda da cömert davrandı. Adeta kasanın ağzı açıldı ve önemli bir bonservis ödenecek. Son alınan bilgilere Fransız ekibine 6 milyon euro ücret ve yüze 20 pay verilecek. Payın satıştan veya kar üzerinden mi gerçekleşeceği konusundaki detay KAP açıklamasında belli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.