Yakında WhatsApp'ta 15 kişiye kadar grup görüşmesi başlatabileceksiniz.

Yakında WhatsApp'ta 15 kişiye kadar grup görüşmesi başlatabileceksiniz.
WhatsApp, grup görüşmesi başlatırken seçeceğiniz 7 kişilik limiti 15 kişiye çıkarıyor. Bir grup araması başlatıldığında, en fazla 32 katılımcı katılabilir.

Meta'nın sahibi olduğu popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta sürümündeki yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Yeni bir rapora göre WhatsApp, iOS sürümünde yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik sayesinde seçtiğiniz kişilerle grup görüşmeleri yapabileceksiniz.

Seçtiğiniz en fazla 15 kişiyle bir WhatsApp grup araması başlatabileceksiniz

Spesifik olarak, grup aramalarının 32 katılımcıya kadar destek verdiği bilinmektedir. Ancak, en fazla 7 kişiden oluşan bir grup araması ancak grup araması başlatıldıktan sonra başlatılabilir ve diğer katılımcılar eklenebilir. Şimdi bu değişiyor. Android için en son WhatsApp 2.23.15.14 beta güncellemesi ile kullanıcılar artık 15 kişiye kadar grup görüşmeleri başlatabilir.

indir-001.webp

Benzer değişiklikler, iOS için WhatsApp Beta 23.15.1.70'te kullanıma sunuldu. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, bazı beta test kullanıcıları bir grup görüşmesi oluştururken kolayca 15 kişiye kadar seçim yapabilir. Çağrı başlatıldıktan sonra, bu katılımcılar istedikleri zaman katılabilir. İlk görüşme için en fazla 15 kişi seçilebilirken, bir grup görüşmesine en fazla 32 kişinin katılabileceğini belirtmek gerekir. Bu güncellemenin temel amacı, kullanıcıların bir Grup Çağrısı kurarken daha fazla katılımcı seçmesini kolaylaştırmaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.