Bahar Dizisine Rüzgar Gibi Transfer! Bahar 7. bölüm... Deniz Sarıkaş kimdir?

Bahar Dizisine Rüzgar Gibi Transfer! Bahar 7. bölüm... Deniz Sarıkaş kimdir?
Son bölümde kadroya dahil olan Deniz Sarıkaş; sokak sanatçısı ve sosyal medya fenomeni olan Rüzgar Keskin karakterine hayat verdi.

Show Tv'nin salı günleri ekrana gelen fenomen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Deniz Sarıkaş, Rüzgar Keskin karakteriyle dahil oldu.

Bahar; MF Yapım imzalı, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisi. 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanan dizi salı günleri Show Tv'de ekrana geliyor. Ekrana geldiği günden beri reyting rekortmeni olan dizide duygu dolu sahneler ön plana çıkyor.

bahar-dizisine-yeni-dahil-olan-ruzgar-karakterini-deniz-sarikas-canlandiriyor-17114905854120.webp

İşte Bahar dizisi oyuncu kadrosuna katılan yeni isim Deniz Sarıkaş kimdir?

Deniz Sarıkaş, 2000 yılında İstanbul'da doğdu. Genç yetenek oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarında tamamladı. İlk ekran önü macerasına 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle yaşadı. Gitar, Vokal, Fitness, Yüzme, Dans, Basketbol gibi hünerleri olan Deniz Sarıkaş 2023 yılında Kirli Sepeti dizisinde yer aldı. Son olarak 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine dahil oldu.

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' 7. ve son bölüm:

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.