Çok Aşk filmi Netflix’te var mı, geldi mi? Çok Aşk ne zaman Netflix’te yayınlanacak?

Çok Aşk filmi Netflix’te var mı, geldi mi? Çok Aşk ne zaman Netflix’te yayınlanacak?
Başrollerinde Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin’in başrollerinde yer aldığı Çok Aşk adlı komedi filminin Netflix’te yer alıp almadığı merak konusu oluyor.

Son dönemin en dikkat çeken komedyenleri arasında gösterilen Hasan Can Kaya’nın başrolü Büşra Pekin ile paylaştığı komedi filmi Çok Aşk geçtiğimiz aylarda sinemalarda yerini almıştı. Filmi sinema salonlarında izleyemeyenler ise Çok Aşk filminin dijital platformlarda yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu. Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin hayranları için sevindiren haber geldi. Peki Çok Aşk filmi hangi platformda, ne zaman yayınlanacak?

thumbs-b-c-166b03b58f79cd84e3e5264f8a9856ef.jpg

Çok Aşk filmi Netflix’e gelecek mi?

Senaryo yazarlığını başrolünde de oynayan ve Konuşanlar adlı programla geniş kitlelere ulaşan komedyen Hasan Can Kaya’nın üstlendiği Çok Aşk filmi online platformlarda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Çok Aşk filmi Netflix’te var mı?

Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin’i başrolünde buluşturan ve yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu Çok Aşk filminin dünyaca ünlü film ve dizi izleme platformu Netflix’te yayınlanacağı duyuruldu.

0-azj34puuomuy5gl.jpg

Çok Aşk filmi Netflix’te yayınlanacak mı, nasıl izlenir?

Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak Çok Aşk filminin yayın tarihi de sinemaseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Hasan Can Kaya’nın ilk sinema filmi olarak öne çıkan Çok Aşk’ın Netflix’te hangi gün yayınlanacağı da belli oldu.

Çok Aşk filmi ne zaman, hangi gün Netflix’e gelecek?

27 Ekim 2023 tarihinde vizyona giren Çok Aşk filminin, dijital platform Netflix’te izleyici ile buluşması için sayılı günler kaldı. Yapımın 29 Mart 2024 Cuma günü Netflix Türkiye’de yayında olması bekleniyor.

cok-ask-e1698353238421.jpg

Çok Aşk filminin konusu ne?

Çok Aşk filmi abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un aşk ve iş hayatı arasında yaşadığı maceraları konu alıyor. Coşkun’un yaşamı hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşması ve sonrasında gelişen olayları izleyiciye aktaran Çok Aşk, hayatının senaryosunu yazıp, sinemada yayınlanmasını hayal eden Coşkun’un aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışmasını anlatıyor.

Çok Aşk filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin’in yer aldığı Çok Aşk filminin oyuncu kadrosunda oldukça önemli isimler yer alıyor. Çok Aşk filmi oyunları arasında; Barış Yıldız,
Uğur Yücel, Şebnem Sönmez, Ege Aydan, Berkan Şal, Bahtiyar Engin ve Yunus Çelik öne çıkıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.