Gibi’nin 5. sezonu 10. bölümde bitecek mi 10 Mayıs 2024? Gibi’nin 5. sezon finali ne zaman? Gibi 5. sezonu kaç bölüm sürecek?

Gibi’nin 5. sezonu 10. bölümde bitecek mi 10 Mayıs 2024? Gibi’nin 5. sezon finali ne zaman? Gibi 5. sezonu kaç bölüm sürecek?
Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürçat Öçalan ve Kıvanç Kılınç’ın başrollerinde yer aldığı Exxen’de yayınlanan Gibi dizisinin 5. sezonunun finali ne zaman yayınlanacak? Gibi beşinci sezon 10. bölüm sezon finali mi olacak?

Gibi’nin 10 Mayıs 2024 Cuma günü yayınlanacak olan 5. sezon 10. bölümünün yapımın sezon finali olup olmadığı merak ediliyor. Peki Gibi’nin 5. sezonu kaç bölüm sürecek? Gibi 5. sezon 10. bölüm sezon finali mi olacak? Gibi 5. sezon 10. bölüm 10 Mayıs 2024 son bölüm mü? Gibi’nin beşinci sezonu ne zaman bitecek? İşte diziseverlerin merakla beklediği soruların yanıtları….

Gibi 5. sezon 10. bölüm sezon finali mi?

Gibi’nin 5. sezonunun ne zaman sona ereceği belli oldu. Dizinin bundan önce yayınlanan 3 sezonu da 10. bölümde son bulmuştu. Yalnızca Gibi’nin 1. sezonu 12 bölüm sürmüştü. Yapımın her sezon finalinde ise tarihi bir konu işlenmiş ve karakterler ona uygun kostümlerle izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak geçtiğimiz gün yayınlanan Gibi’nin 5. sezon 10. bölüm fragmanında tarihi sahnelerin olması yapımın dikkatli izleyicilerinin dikkatini çekmişti. Gibi beşinci sezon 10. bölümün sezon finali olup olmayacağı merak edilmeye başlanmıştı. Konuya dair ilk açıklama geldi.

Gibi 5. sezon finali ne zaman?

Ünlü sunucu ve seslendirme sanatçısı Yekta Kopan, Gibi’nin 5. sezon finalinin ne zaman olacağını açıkladı. Kopan’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Gibi dizisinin 5. sezonu diğer sezonlardan farklı olarak 10. bölümde değil 13. bölümde son bulacak.

Gibi 5. sezon kaç bölüm sürecek, ne zaman bitecek?

Haberin açıklanmasının ardından Gibi hayranları büyük bir sevinç yaşarken, dizinin sezon finalinin yayınlanmasına birkaç haftalık bir zaman dilimi daha bulunduğu da ortaya çıkmış oldu.

Bakalım Gibi 5. sezon 13. bölümü de diğer sezonlar gibi tarihi öğeler içeren bir konu ile mi izleyiciye veda edecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.