Taş Kağıt Makas dizisi izlendi mi, tuttu mu? Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölüm reyting sonuçları 28 Şubat Çarşamba

Taş Kağıt Makas dizisi izlendi mi, tuttu mu? Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölüm reyting sonuçları 28 Şubat Çarşamba
Yayın hayatına başlayan ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölümünün ardından yapımın izlenip izlenmediği ve reyting sonuçları merak konusu oluyor.

Televizyon dünyasında yeni bir dizi daha izleyicilerle buluştu. Taş Kağıt Makas dizisi duyurulduğu ilk günden itibaren hem geniş oyuncu kadrosu hem de iddialı senaryosu ile dikkat çekmişti. 28 Şubat Çarşamba günü Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan dizi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki Taş Kağıt Makas dizisi tuttu mu, dizinin ilk bölümü izlendi mi? Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oldu? Taş Kağıt Makas ilk bölüm reyting listesinde kaçıncı sırada yer aldı?

Taş Kağıt Makas tuttu mu?

Taş Kağıt Makas dizisi, izleyiciye “Hatırlamak mı zor, unutmak mı?” sorusunun cevabını sorgulatıyor. İlk bölümü henüz yayınlanan dizinin reyting sonuçları ve internet üzerinden izlenme oranları belli olduğunda yapımın geniş bir izleyici kitlesine ulaşıp ulaşmadığı da belli olacak. Henüz 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yayınlanan dizilerin reytingleri açıklanmadığı için Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölüm reytingleri de belli olmadı. 29 Şubat günü açıklanacak bir önceki günün izlenme oranları sonrasında Taş Kağıt Makas dizisinin akıbetinin belirlenmesi bekleniyor.

Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu

Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Taş Kağıt Makas dizisinin başrollerinde; Hande Ataizi, Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük yer alıyor. Öte yandan yapımda; Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi isimler de rol alıyor.

Taş Kağıt Makas dizisi konusu ne?

Taş Kağıt Makas dizisinin hikayesi, gökdelende kat görevlisi olarak çalışan ve Alzheimer hastası olan Rıza’nın genç bir kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanması ile başlıyor. Yapım, süper zeka bir gencin, unutkan bir baba ile birlikte verdikleri hayat mücadelesinin konu ediniyor.

Taş Kağıt Makas gerçek hikaye mi, uyarlama mı?


Sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut (Ekin Koç), yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta, yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de (Serra Arıtürk) Umut'un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve sisteme aykırı avukatlık tarzıyla Harun (Ozan Güven), hukuk camiasının güçlü isimlerinden Cumhuriyet Savcısı Süreyya (Hande Ataizi), iş dünyası ile suç dünyası arasındaki kilit isim Kadri (Hüseyin Avni Danyal) ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir (Burak Yörük) arasında değişen dengede, Umut'un Alzheimer hastası babası için verdiği mücadele izleyicileri derinden etkileyecek.

Taş Kağıt Makas dizisi künye

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Dizinin iddialı senaryosu ile Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum