Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok hangi yarışmalara katıldı? Masterchef'e katıldı mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok hangi yarışmalara katıldı? Masterchef'e katıldı mı?
 DAMGA Editörü
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugünden itibaren Zeynep Yılmazok da yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok hangi yarışmalara katıldı? Masterchef'e katıldı mı? İşte detaylar...

Beş yarışmacının amansız mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 118'inci hafta başlıyor. Bugünden itibaren 75 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için yarışacak isimler arasında Yakup, Batuhan, Zeynep, İnci ve Tuğba bulunuyor. Rakiplerini geride bırakmak isteyen Zeynep Yılmazok'u fragmanda görenler "Zeynep Yılmazok daha önce hangi yarışmalara katıldı? Yemekteyiz Zeynep Masterchef'e katıldı mı?" soruları ile araştırılıyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

image-7095646.jpg

Kafe sahibi yarışmacı geliyor

Bugün dört rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısında ödül mücadelesi vermeye başlayacak olan Zeynep Yılmazok, Kuzguncuk'ta Bonbon isimli kafenin işletmecisi. Burada kahvaltılıklar, tostlar ve tatlılarla müşterilerine hizmet veriyor. Söz konusu mesleği nedeniyle de performansı sabırsızlıkla bekleniyor.

image-1057585.jpg

Yorumlarıyla çok konuşulacak

Yarışmada korakor mücadeleye hazırlanan Zeynep Yılmazok, yorumlarıyla ön plana çıkacak. İlk olarak İnci'nin menüsüne "75 bin liralık menü değil" derken görülen güzel yarışmacı ardından da Batuhan için "Yemekten anladığını düşünmüyorum. Sadece yiyor, yapamıyor" ifadelerini kullandı. Devamına ise yeni bölümlerde tanıklık edilecek.

057ccfab-8dcf-4873-9ec8-fd579013494f.jpg

Zeynep Yılmazok kimdir?

Daha önce de kamera önü deneyimi bulunan ve rakiplerinden bu konuda bir adım önde olan güzel yarışmacı 40 yaşında. 4 çocuk sahibi. Ayrıca Türkiye Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu'nda üye.

image-337230.jpg

Zeynep Yılmazok daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Fragmanda görüldüğü anda birçok kişi tarafından tanınan Zeynep Yılmazok, internetteki arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Tanımayanlar da bilgi sahibi olmak üzere sorgulamalarda bulundu ve "Zeynep Yılmazok daha önce hangi yarışmalara katıldı?" sorusunu sordu. Cevabı ise evet, Zeynep Yılmazok daha önce yarışmaya katıldı.

zeynep-yilmazok.webp

Zeynep Yılmazok Masterchef'e katıldı mı?

Türkiye'nin en çok izlenen hafta içi programlarından birinde boy gösterecek Zeynep Yılmazok yine TV 8'de yayınlanan fenomen yarışma Masterchef Türkiye'de yarıştı. Hem de iki kez. İlkinde hamsi kuşu yaparak önlüğü aldı ancak üçlü düelloda bolonez soslu makarnada sosu karıştırmadığı gerekçesiyle elendi. İkincisinde ise istediği ürünü çıkaramayınca programa veda etti. Ayrıca TV 8,5'ta Zeynep Yılmazok ile Herşey Mutfakta programını sundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.