Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kaç puan aldı? 16 Nisan puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kaç puan aldı? 16 Nisan puanları
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başiıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Zeynep puan mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kaç puan aldı? 16 Nisan puanları...

Milyonları televizyon başına kilitleyen bölümleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 587. kez yarışmacılar, izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı isimlerin kozlarını paylaştığı programda gözler bugün Zeynep'te olacak. Masterchef geçmişiyle rakiplerinin önünde olduğu konusunda çok sayıda yorum alan güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Yılmazok kaç puan aldı? 16 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

"Hayatımda yediğim en güzel tatlı"

Bugün birincilik için yarışarak adını zirveye yazdırmak isteyen Zeynep'in menüsüne hayranlık ifade eden yorumlar geldi. Yakup "Menüsü çok iddialı, güzel ve geniş. Korkusuz seçimler olmuş" dedi. Tuğba ise; "Ağzım sulandı" yorumunda bulunup masada ise "Hayatımda yediğim en güzel tatlı" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Zuhal Topal da tatlıya hayran kalabileceğinin sinyallerini verdi.

Zeynep kaç puan aldı?

Dört rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısında mücadele verecek olan Zeynep, kendisinden oldukça emin ve birinciliği elde edeceğine inanıyor. Ancak bunun için elini çabuk tutmak ve hünerlerini sergileyerek masasını hazırlamak zorunda. Rakiplerinin puan konusundaki değerlendirmeleri bir hayli düşük olabilir. Ön yargı ve varsa algıları yıkmak kendi elinde olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Nisan puanları haberimize eklenecektir.

zeynep-yilmazok-16-nisan.webp

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.