Gibi dizisi ne zaman bitiyor? Gibi 4. sezon son bölüm, sezon finali ne zaman?

Gibi dizisi ne zaman bitiyor? Gibi 4. sezon son bölüm, sezon finali ne zaman?
Exxen platformunda yayınlanan ve geniş kitlelerce büyük beğeni ile takip edilen Gibi dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Peki Gibi’nin 4. sezon son bölümü ne zaman yayınlanacak?

Cansev Temuçin - Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın yer aldığı Gibi dizisi 4 sezondur online dizi ve film platformu Exxen’de yayın hayatına devam ediyor. İlk sezonu 12, 2. ve 3. sezonları ise 10 bölüm süren Gibi’nin 4. sezonunun ne zaman biteceği merak konusu oluyor. Peki Gibi sezon finali ne zaman? Gibi 4. sezon son bölüm hangi gün yayınlanacak? Gibi 4. sezon 10 bölüm tarihi ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Cuma günleri Exxen’de yeni bölümleri yayınlanan Gibi dizisinin son bölümü 2 Haziran Cuma günü izleyici ile buluşacak. Gibi 4. sezon 10. bölüm olan son bölümün sezon finali olması bekleniyor. Dört sezondur yayınlanan dizinin son bölümleri her sezon finalinde tarihi olaylardan esinleniyordu. Gibi’nin 2 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanacak 4. sezon 10. bölümünün fragmanında da tarihi ögeler göze çarpıyor. Bu nedenle dizinin 2 Haziran Cuma günü sezon finali yaparak izleyicilerine veda etmesi bekleniyor. Öte yandan dizisinin son iki sezonun da 10. bölümde sonlaması, sezon finali iddialarını güçlendiriyor.

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği dizinin senaryo yazarlıklarını ise Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit birlikte üstleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.