Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kimdir? Cemile Ata Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kimdir? Cemile Ata Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu mücadelenin ilk gününde Cemile Ata yarışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kimdir? Cemile Ata Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Geride kalan haftasında iki birinci çıkaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir pazartesi daha geldi çattı. Hamarat ve iddialı olduklarını kanıtlamak isteyen beş yarışmacının kendi günlerinde ortaya koydukları performansla birlikte hafta sonunda birincilik elde etmeye çalıştığı program yine ilgiyle seyredilecek. Zorlu rekabetin ilk gününde ise Cemile Ata yarışacak. Kendisi hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kimdir? Cemile Ata Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile kimdir?

Yayınlanan fragmanla bilrikte bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olmasına kesin gözle bakılan Cemile Ata bowling eğitmeni. Diğer yandan ise gezgin. Gezmeyi çok seviyor. Paylaşılan görüntülerde rakiplerine göz açtırmayacağını gösterdi. Yanan ekmeği konusunda sıkıntı yaşayacak gibi gözükse de çok iddialı.

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Instagram hesabı

Güzel yarışmacıyı internette takip etmek isteyenler kendisinin sosyal medya hesaplarını da öğrenmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Cemile Ata'nın Instagram hesabı bulunuyor ancak kendisini takip edeceklerin öncelikle onay alması gerekiyor. Çünkü profil ve fotoğraflar dışarıya kapalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.