Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Kapıcı Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Kapıcı Instagram hesabı
Televizyon ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyeceği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Gizem Kapıcı oldu. Güzel yarışmacı ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başardı ve kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Kapıcı Instagram hesabı haberimizde.

Sunuculuğunu bu sezon Zuhal Topal'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 15'inci haftası 20 Aralık 2021 Pazartesi tarihinde ekranlardaki yerini alıyor. Yeni haftaya merhaba diyecek olan programda yarışacak isimler de merak konuusu. Beş yarışmacının 15 bin lira için çabalayacağı zorlu mücadelede Gizem Kapıcı da finalde başarılı olabilmek adına ter dökecek. Genç yarışmacı hakkında detaylı bir arama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir? Gizem Kapıcı Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kimdir?

Bu haftanın en çok merak edilen isimlerinden biri olan Gizem Kapıcı 20 yaşında. Aslen Sinoplu. Bekar. Yiyecek içecek lisesinden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Süt ve Ürünleri bölümü öğrencisi. 1.5 yıldır aşçılık yapıyor. Büyük ödülü kazanacağı için de çok heyecanlı. Aşçılığın kendisi için yarışmada avantaj sağlayacağını düşünüyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Instagram hesabı

Yarışacak yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Gizem Kapıcı'nın sosyal medyadaki profili de öğrenilmek isteniyor. Kendisinin Instagram hesabı mevcut. Bin 750 civarında takipçisi var. @1gizmkpc adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.