Komedyen Kaan Sekban'dan Kızıl Goncalar’ın ‘Ramazan’ sahnesine ironik gönderme

Komedyen Kaan Sekban'dan Kızıl Goncalar’ın ‘Ramazan’ sahnesine ironik gönderme
Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyaloğa tepkiler yağdı! Son olarak oyuncu ve komedyen Kaan Sekban'ın ‘Ramazan’ sahnesine gönderme yaptığı komik video çok beğenildi.

Komedyen Kaan Sekban İnstagram hesabından Kızıl Goncalar’ın gündem olan ‘Ramazan’ sahnesiyle ilgili bir skeç paylaştı. Sekban'ın yayınladığı video on binlerce beğeni aldı.

Now ekranlarının, başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri hiç gündemden düşmedi. Son bölümünde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog sosyal medyada çok tartışıldı!

Mira ve Cüneyd arasında geçen diyalogda "Bir şey ısmarlıyım çay kahve." , "Ramazan." , "Ramazan kim?" diye sahnelenen o bölüme izleyicilerden "Bu ne biçim sahne! Hiç gerçekçi değil!" şeklinde çığ gibi tepkiler yağdı.

Kaan Sekban'ın Kızıl Goncalar’ın ‘Ramazan’ sahnesine gönderme yaptığı video:

Kaan Sekban kimdir?

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983'te İstanbul'da, Semiramis Sekban ve Kurtuluş Sekban çiftinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümünde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

Öğrenimini tamamladıktan sonra 10 yıl boyunca özel bir bankada çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra bankadaki görevinden istifa edip farklı sahne performanslarına yönelmiştir. Sekban, yurtdışında oyunculuk eğitimi alarak bankacıyken yaşadığı sorunları ti'ye alan 'Yakam Beyaz Beynim Ayaz' ve 'Saçmalar' isimli kendi odasından yayınladığı skeçlerle beğeni ve ilgi topladı. Ev yapımı performansları ile özellikle iş dünyasından insanların oluşturduğu geniş bir kitleyle sosyal medya fenomeni haline geldi. Hiciv tarzında ürettiği bu içerikleri daha sonra Londra ve New York gibi metropoller de dahil olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı pek çok gösterilerinde sahneledi. Halen birçok gösterisi kapalı gişe oynayan performans sanatçısı başarılarla ve cesaret dolu hayat yolculuğuyla insanlara ilham olmaya devam ediyor.

Kızıl Goncalar Cüneyd kimdir?

10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Yazıcıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümünde öğrenciyken bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine giderek oyuncu olmaya karar vermiştir. Oyunculuk kariyerine Dedemin İnsanları adlı sinema filmi ile adım atan Mert Yazıcıoğlu birçok dizi ve filmde yer aldı. Yazıcıoğlu, 1.77 metre boyunda, 69 kilo ve boğa Burcudur. Kendisi gibi oyuncu olan Afra Saraçoğlu'yla yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminde uzun süre yer aldı. Saraçoğlu'yla ayrılıkları birçok sansasyona yol açtı. Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Sinan karakterine hayat veren oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Genç oyuncu şu sıralar, Kızıl Goncalar dizisinde 'Cüneyd' isimli bir tarikat şeyhinin torunu rolüyle ön plana çıkıyor.

5be884950f254318a0823aee-002.webp

Mert Yazıcıoğlu dizileri:

2012-2013 - Kayıp Şehir

2013-2016 - Karagül

2016-2017 - Umuda Kelepçe Vurulmaz

2018 - Mehmed: Bir Cihan Fatihi

2018-2019 - Bir Litre Gözyaşı

2020 - Bir Annenin Günahı

2021 - Ölüm Zamanı

2020-2021 - Aşk 101

2022 - İbrahim Selim ile Bu Gece

2023 - Darmaduman

2023- Kızıl Goncalar

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.