2024 KİPTAŞ Yarısı Büyükşehirden E-Devlet gov tr başvuru ekranı giriş

2024 KİPTAŞ Yarısı Büyükşehirden E-Devlet gov tr başvuru ekranı giriş
 DAMGA Editörü
İBB Başkanı Adayı Murat Kurum'un başlattığı Yarısı Büyükşehirden kampanyasına katılım için nasıl başvuru yapılacağı merak konusu. Vatandaşlık bilgileri ile bunu gerçekleştirmek mümkün. KİPTAŞ Yarısı Bizden E-Devlet gov tr başvuru ekranı haberimizde.

Binlerce vatandaşı ev sahibi yapan ve yüzleri güldürmeye devam eden KİPTAŞ, bu kez de İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte yeni bir projeye imza atıyor. Yarısı Bizden kampanyası ile kentsel dönüşüm sayesine yine hayallerindeki eve kavuşmak isteyenler için süreç başlayacak. Her anı merakla beklenen ve şartları öğrenilmek istenen uygulama konusunda çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, KİPTAŞ Yarısı Bizden E-Devlet gov tr başvuru ekranı giriş nasıl yapılır? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den Kampanyası 300 bin konut projesi

İBB Başkanı Adayı Murat Kurum tarafından yapılan duyuruyla birlikte 300 bin konutun inşası gerçekleştirilecek. 5 bin 833 liradan başlayan taksitlerle ödenebilecek aylıkların yanı sıra 700 bini hibe ve 700 bin lirası da kredi olmak üzere bir de 100 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 18 ay içerisinde teslim edilecek.

23984783274386.webp

jh234ghg32h.webp

Yarısı Büyükşehirden Kampanyası E-Devlet Giriş Ekranı

Evlerini kentsel dönüşüm projesi ile birlikte yenilemek isteyenler için Yarısı Büyükşehir'den Kampanyası E-Devlet üzerinde başvuruları kabul ediyor. Bunun için yapmanız gerekenler sadece birkaç adımdır.

Türkiye'nin Kapısı Vatandaş Portalı E-Devlet'e giriş yapım. Arama butonundan 'Yarısı Büyükşehiren' ifadesini yazın. Karşınıza seçenekler çıkacaktır.

Buradan karşınıza eğer bilgi formu vs. çıkarsa doğru olarak doldurun ve başvurunuzu tamamlayın.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.