Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

29 Şubat 2024 Perşembe Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

Günlük burç yorumları 29 Şubat 2024 Perşembe gününde de araştırılıyor. Binlerce kişi iş, aşk, kariyer ve sağlık falları ile neler yaşayabileceğine dair öngörülerde bulunmak istiyor. Diğer yandan tüm burçların günlük yorumları da yine haberimizde yer alıyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu bugün sizlere neler söylüyor? Burçların özellikleri bugününüzü veya ilerleyen günlerinizi nasıl etkileyecek? Yeni günün başlamasıyla birlikte kısa kısa özetler halinde 29 Şubat 2024 Perşembe iş, para, aşk, sağlık ve kariyer fallarını içeren Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burç yorumları bu sayfada yer alıyor.

Bugün doğanlara

Bağımsızsınız, isteklisiniz ve heyecana kapılıyorsunuz ama yine de sakin bir dış görünüşünüz var. Varlığınız rahatlatıcı olabilir. Çekici ve çekicisiniz ancak başkalarının şüphelendiğinden daha güçlüsünüz. Bu yıl sizin için dokuz yıllık bir döngünün son yılıdır, bu yüzden rahatlayacak ve artık geçerli olmayan şeyleri bırakacaksınız.

burc-yorumu-oku.jpg

29 Şubat 2024 Perşembe KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün bir arkadaşınıza veya bir grubun üyesine karşı duygusal bir tepki gösterebilirsiniz. Birisi sizi alarma geçirecek veya şaşırtacak bir şey söyleyebilir veya yapabilir. Bu nedenle aceleci sonuçlara varmamaya dikkat etmelisiniz. Önce işleri halledin. Bu gece: Dinle.

29 Şubat 2024 Perşembe BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün kimsenin sana ne yapacağını söylemesini istemezsin. Aslında sırf asi hissettiğiniz için birinin önerdiğinin tam tersini yapabilirsiniz. (Yüzünüze inat olsun diye burnunuzu kesmeyin.) Kendi çıkarlarınıza saygı gösterin. Bu gece: Otoriteye saygı gösterin.

29 Şubat 2024 Perşembe İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Başkalarının kuralları, düzenlemeleri ve kısıtlamaları bugün sizi rahatsız edecek. Aslında, birisinin söylediği bir şeyi (özellikle politika, din veya ırkla ilgili konularda) sırf o söylediği için reddedebilirsiniz. (Bu akıllıca mı?) Bugün seyahat planlarınızın kesintiye uğraması neredeyse kesin. Bu gece: Dikkatli ol.

29 Şubat 2024 Perşembe YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

“Pazartesi günüydü. Bütün gün pazartesiydi.” Bankacılık, miras, vergiler ve borçlarla ilgili ayrıntıları bir kez daha kontrol edin; çünkü beklenmedik bir durum bu alanları etkileyebilir. Bu arada, birinin bir şeyi nasıl paylaşmanız veya bölmeniz gerektiği konusunda şartlar dikte etmesine kızacaksınız. Aynı şekilde onların değerlerine de katılmayabilirsiniz. Bu gece: Dikkat edin.

29 Şubat 2024 Perşembe Aslan BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Bugün başkalarına karşı sabırsız olabilirsiniz, özellikle de sizinle işbirliği yapmazlarsa. Size ne yapacağınızı söylemeye çalışırlarsa daha kötü olur! Bu arada bazılarınız bir partner veya yakın arkadaşınız tarafından şaşırmış olabilir. Ya da belki bir nedenden dolayı kendinizi özgürleşmiş hissedeceksiniz. Özgürlük güzeldir. Bu gece: Sabırlı olun.

29 Şubat 2024 Perşembe BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Ekipman arızaları, personel eksikliği, beklenmedik olaylar veya bilgisayar arızaları nedeniyle bugün çalışma rutininiz kesintiye uğrayacak. Birisi sana eğri top atabilir. Ayrıca bir iş arkadaşınızdan rahatsız olabilirsiniz. Akıllı ol ve sakin kal. Bu gece: Her şey olduğundan daha kötü görünüyor.

29 Şubat 2024 Perşembe TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★★

Ebeveynler, bugünün çocuklarınız için kazalara açık bir gün olduğunu unutmayın (özellikle bu sabah). Sabırlı olun çünkü öfke her zaman kazaları teşvik eder. Bu, romantizm açısından da zorlu bir gün olabilir. Spor kazalarından kaçının. Sosyal etkinlikler iptal edilebilir. (Evet!) Bu gece: Çocuklara karşı artan sorumluluklar.

29 Şubat 2024 Perşembe AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün ev rutininiz kesintiye uğrayacak. Belki küçük bir cihaz bozulabilir veya küçük bir kırılma meydana gelebilir. Beklenmedik biri kapınızı çalabilir. Aile arasında bir tartışma çıkabilir. Eylem planı: Giyin; Herkese karşı sabırlı olun (kendi iç huzurunuz için.) Bu gece: Ev içi kaygı.

29 Şubat 2024 Perşembe YAY BURCU BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Bu sizin için kazalara açık bir gün, bu nedenle söylediğiniz ve yaptığınız her şeye dikkat edin. Yavaşlayın ve sakin olun çünkü tanıdığınız biri sizi rahatsız edebilir. İyi tarafı, bazı parlak, zekice ve orijinal fikirleriniz olacak. (Her zaman bir umut ışığı vardır.) Bu gece: Endişelere kapılmayın.

29 Şubat 2024 Perşembe OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün, özellikle de bu sabah beklenmedik bir olay varlıklarınızı veya paranızı etkileyebilir. Bu nedenle gözlerinizi açık tutun. Para bulabilirsin; para kaybedebilirsiniz. Sahip olduklarınızı kaybolmaya, çalınmaya veya hasara karşı koruyun. Bu gece: Parayla ilgili konular.

29 Şubat 2024 Perşembe KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★

Ah oğlum! Bugün Ay sizin burcunuzda, yöneticiniz Uranüs ile çatışma halinde. Bu içinizde güçlü bir heyecan arzusu yaratır! Dürtüsel davranabilir ve normalde yapmayacağınız bir şeyi yapabilirsiniz. Çok aceleci veya aceleci olmaya dikkat edin. Harekete geçmeden önce düşün. Bu gece: Yalnız duygular.

29 Şubat 2024 Perşembe BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
★★★★

Bugün derin bir düzeyde duygusal bir huzursuzluk hissediyorsunuz. Başkalarının sizden talepte bulunmasından hoşlanmayacaksınız. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma, daha iyiye doğru değişiklikler yapma konusunda bazı özel fikirleriniz olabilir. Umarız bu değişiklikler size daha fazla özgürlük verecektir. Bu gece: İzole edilmiş hissediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi