Grup Laçin üyesinden üzücü haber!

Grup Laçin üyesinden üzücü haber!
Bir dönemin ünlü müzik grubu Grup Laçin’in üyesinden kötü haber geldi!

“Bekar Gezelim” adlı eğlenceli şarkıları ve klipleri ile hafızalara kazınan Grup Laçin bu kez üzdü! Müzisyen Serkan Çağrı kendisi de bir dönem üyesi olduğu Grup Laçin’in üyesi ile ilgili üzücü haberi açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Serkan Çağrı, Grup Laçin’in üyelerinden olan Şerif Baldemir’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Şerif Baldemir’in 2,5 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenilirken, ölüm haberi grubun hayranlarını yasa boğdu. Baldemir bugün İzmir Balçova’da son yolculuğuna uğurlandı.

Serkan Çağrı, “Acı kaybımız” diyerek duyurduğu ölüm haberinde duygularını şöyle dile getirdi:

"Acı Kaybımız! Uzun yıllar içinde yer aldığım Grup Laçin üyelerinden akordeon sanatçısı kıymetli ağabeyim Şerif Baldemir’i kaybettik. Yaklaşık 2,5 aydır yoğun bakımda sürdüğü yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Başımız sağ olsun. Cenazesi bugün (17 mart 2024) öğle namazından sonra Balçova Eyüp Sabri camiinden kaldırılacaktır. Tüm dostlarına ve sevenlerine duyurulur"

aci-kaybimiz-uzun-yillar-icinde-yer-aldigim-grup-lacin-uyelerinden-akordeon-sanatcisi-kiymetli-agabe-se9kykrfse2n3wvzs4cduq.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.