İstanbul - Sivas YHT Ekspres seferleri ne zaman, bilet fiyatları, kaç saat sürüyor, güzergahı ne, nereden kalkıyor?

İstanbul - Sivas YHT Ekspres seferleri ne zaman, bilet fiyatları, kaç saat sürüyor, güzergahı ne, nereden kalkıyor?
Merakla beklenen Sivas - Sivas Yüksek Hızlı Tren Ekspres seferlerinin bilet fiyatları, ne zaman başlıyor, kaç saat sürüyor, nereden kalkıyor, biletler kaç para, güzergahı ve durakları merak konusu oluyor…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Sivas ile İstanbul arasında Yüksek Hızlı Tren seferlerinin başladığını duyurdu. Haberin duyulmasının ardından İstanbul ile Sivas arasında trenle seyahat etmek isteyen birçok kişi sefer bilgilerine ait detayları merak etmeye başladı. Peki Sivas - İstanbul YHT Ekspres Seferleri ne zaman başlıyor, biletleri nasıl alınır, bilet fiyatları kaç TL, yolculuk ne kadar sürüyor, hangi güzergahlardan geçiyor, durak isimleri ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Sivas - İstanbul YHT Ekspres seferleri ne zaman başlayacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı resmi X hesabından yaptığı açıklama ile İstanbul - Sivas arasında aktarmasız YHT seferlerinin başlayacağını duyurdu. Bakanlığın duyurusuna göre, Sivas ile İstanbul arasında yapılacak aktarmasız Yüksek Hızlı Tren Ekspres Seferleri 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü başlayacak.

İstanbul - Sivas aktarmasız YHT Ekspres seferi kaç saat sürüyor?

Sivas ile İstanbul arasında yapılacak aktarmasız Yüksek Hızlı Tren yolculuğunun 7-8 saat arasında sürmesi bekleniyor. 4 Mayıs tarihinde başlayacak ilk seferin İstanbul’dan sabah 08.40’da hareket edip Sivas’a 15.58’de varması planlanıyor. Öte yandan Sivas’tan ise öğlen 13.00’te hareket edecek ekspres YHT’nin akşam 20.08’de İstanbul’da olması bekleniyor. Buna göre, Sivas-İstanbul seferinin 7 saat 8 dakika, İstanbul - Sivas arasındaki yolculuğun ise 7 saat 18 dakika süreceği öngörülüyor.

glycozqxwaekjf5.jpeg

İstanbul - Sivas THY Ekspres nerelerden geçiyor, hangi duraklar var?

Sivas ile İstanbul arasını 7 saate indiren Sivas - İstanbul aktarmasız YHT seferinin geçeceği yerler de belirlendi. Buna göre; İstanbul Sivas Yüksek Hızlı Treni; Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik’ten geçerek yolculuğunu tamamlayacak.

Sivas - İstanbul Ekspres YHT biletleri kaç TL, nasıl alınır?

Toplam 483 yolcu kapasitesine sahip Sivas - İstanbul aktarmasız YHT Ekspresi bilet alımı işlemleri, TCDD’nin web sitesinden gerçekleştiriliyor. Seferin bilet fiyatlarına ilişkin bilgiler henüz netleşmezken, ödemeler online olarak yapılabiliyor.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.