Ak Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili Pınar Aktel aday adayı kimdir, kaç yaşında ve nereli

Ak Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili Pınar Aktel aday adayı kimdir, kaç yaşında ve nereli
İstanbul ve diğer 80 ile de yapılan milletvekili aday adaylıkları sayısı her geçen gün artıyor. Bu isimlerden biri de Pınar Aktel. Peki Pınar Aktel kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar...

İstanbul'dan Ak Parti milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Pınar Aktel'in kim olduğu merak ediliyor.Twitter'da da gündeme oturan Aktel hakkındaki bilgiler araştırılıyor.

Sosyal medyada TT listesine yerleşen Aktel'in adaylık hakkı kazanıp kazanamayacağı merak konusu haline geldi.

Pınar Aktel Kimdir ?

Ailesi Artvinli olan Pınar Aktel 1983 yılında Ankara’da doğdu. Akdeniz Üniversitesi İktisat ve Anadolu Üniversitesi Halka İlişkiler bölümlerini bitiren Aktel, bir süre bir firmada dış ticaret uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2009 yılında kendi firmasını kurdu.

Bir çocuk annesi olan Pınar Aktel İngilizce ve Rusça dillerini anadil düzeyinde konuşuyor.

pınar aktel

Neden aday oldu?
Atel adaylık sebebini şu sözlerle açıkladı; 'Ülkemizin ihracat potansiyelinin ne olduğunu, ihracatla ilgili sorunlarını çok iyi biliyorum. Ama ben, sorunları konuşmak için değil, çözmek için adayım. İhracat alanındaki geniş tecrübemi ülkemin daha da kalkınmaısna katkı sunmak üzere paylaşmak istiyorum. Üretici firmaların hareket kabiliyetlerini artıracak düzenlemelerin yapılmasına öncülük etmek, ihracat grafiğimizin rekorlara doğru yükselmesinde katkıda bulunmak istiyorum.

Çocuğuna, yaşlısına, gencine sunduğu büyük imkanlarla doğasına verdiği önemle uygarlık sırlamasında birinci ligde yer alacak bir Türkiye hayali, partim gibi benim de en büyük hayalim. Her gün daha da devleşen, kalkınmış Türkiye'nin büyük ve kutlu yükselişine omuz vermek için adayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.