Bağımsız adalet üreten Türkiye

Bağımsız adalet üreten Türkiye
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Cumhur Çetin, “CHP’yi iktidar yaparak daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi, bağımsız adalet, sanayisiyle büyüyen, üreten Türkiye hedefiyle geleceğin Türkiye’sini inşa etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Seçim günü yaklaşırken milletvekili olmak isteyenyer aday adaylıklarını açıklamayı sürdürüyor. Aday adaylığını açıklayan isimlerden bir tanesi de Cumhur Çetin oldu. Çetin, CHP İstanbul 2. Bölge’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yaptı. Çetin'e CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan eşlik etti.

Kritik bir dönemden geçiyoruz
Başvurusunun ardından açıklama yapan Çetin, ülke ekonomisinin yönetilemez hale geldiğini belirterek, "Türkiye 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde TBMM'nin 27. dönem milletvekilleri belirlenecek. 16 yıldır ülkeyi yöneten siyasi iktidar, ülke ekonomisinin yönetilemez hale geldiği endişesi ile baskın seçim kararı aldı. Ülkenin tüm kaynaklarının satıldığı, zam üstüne zam yapıldığı, vergi bindirmeleriyle ayakta durulmaya çalışıldığı, verginin en önemli kaynağı olan üretim ve istihdam sorunun vahim sonuçlar verdiği bir dönemden geçiyoruz" dedi.

CHP'yi iktidar yapacağız
16 Nisan referandumun ardından bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisi konumuna gelen 24 Haziran Genel Seçimleri'nde CHP’yi iktidar yapacaklarını belirten Çetinü, "Daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi, bağımsız adalet, sanayisiyle büyüyen, üreten Türkiye hedefiyle geleceğin Türkiyesini inşa etmek istiyoruz. Türkiye için bu kadar kritik olan 24 Haziran seçimlerinde  birikimli bir genç, sorgulayan bir birey, mücadeleci bir yurttaş, korkusuz bir muhalif, çağdaş bir çevreci, saygılı bir demokrat, çalışkan bir partili, örgütlü bir devrimci, duyarlı bir siyasetçi ve Atatürkçü bir aday olarak karşınızdayım" açıklamasını yaptı.

Cumhur Çetin kimdir?
Almanya’da gurbetçi bir ailenin evladı olarak 8 Ocak 1973 yılında dünyaya geldim diyen Çetin kendisini şu sözlerle anlattı: “Eğitim çağıma geldiğimde ailem tarafından Türkiye’ye gönderildim. Memleketim Sinop, Gerze, Belören köyünde ilkokulu bitirdim. Her köy çocuğu gibi okuldan kalan zamanlarınmda tarla ve hayvan işlerinde aileme yardım ettim. Ortaokul ve Lise eğitimini Gerze’de Üniversiteyi Afyon Kocatepe Üniversitesi Muhasebe bölümünde okudum. Meslek lisesi mezunu olmadığım için üniversitenin ilk yıllarından itibaren mesleği ile ilgili bir muhasebe ofisinde çalışmaya başladım. Halen 88 derneğin üye olduğu SİNDEF (Sinop Dernekler Federasyonu) Meclis Başkan Vekilliği ve CHP Komisyon Başkanı görevlerini başarıyla yürütüyorum. Ayrıca SMMM Odası Üyeliği, Sinop Gerze Çevre Köyleri Dernek Başkan Vekilliği, Demokrat Sinoplular Platformu Üyeliği ve Çağdaş Muhasebeciler Birliği Üyeliği görevlerim devam ediyor.” Mali Müşavirlik ve yazarlığa devam ediyorum. Evli ve biri 18 diğeri 12 yaşında iki erkek çocuk babasıyım.” UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.