Bu ittifak Yenikapı ruhudur

Bu ittifak Yenikapı ruhudur
MHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar programında konuşan Milletvekili Arzu Erdem, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bir birliktelik oluştu. Birlikteliğin ardından da cumhur ittifakı kuruldu. Bu ittifakın anlamı milli ve yerli bütün unsurların bir araya gelmesidir. Ruhu ise Yenikapı ruhudur” dedi

MHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Miting Alanı'nda sokak iftarı verdi. MHP Milletvekili Arzu Erdem ve çok sayıda milletvekili adayının katıldığı iftar programının sunumunu MHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Muammer Şenol yaptı. Programa, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdemi, Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, Beylikdüzü eski belediye başkanlarından Orhan Tıraşoğlu, MHP Milletvekili adayı adayı Gökhan Türkeş Öngel, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğdu, AK Parti Meclis üyeleri Serkan Küçük ve Ahmet Küçük, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın, MHP Güngören İlçe Başkanı Fuat Gül ve çok sayıda partili katıldı.

Çin zulmünü unutmadı
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, partisinin tüm adaylarını mecliste görmek istediklerini söyledi. Seçime çok iyi hazırlandoıklarını belirten Aydın, "24 Haziran seçim sürecinde sahada olmaya devam ediyoruz. Bu çalışmamızda partimize büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz" dedi. Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı sistematik işkence ve baskıdan söz eden Ali Aydın, "Bu mübarek Ramazan gününde yaptığı mezalimden dolayı Çin hükûmetini kınıyoruz" dedi.

Kimseye geçit vermedik
24 Haziran'da gerçekleşecek seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı yapacaklarını belirten Ali Aydın, "Akabinde milletvekili adaylarımızın tamamını meclise göndermek kaydıyla 24 Haziran'da inşallah zafer meşalesini yakacağız. Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçim Türk milletinin kader noktası. Kuşatma altına alındık. Gezi olayları ve 15 Temmuz'da bunu denediler ama başaramadılar. Liderimiz Devlet Bahçeli hainlere karşı tek başına Ankara'da dikildi. Biz de genel başkanımızla kimseye geçit vermedik. Ramazan ayının sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ediyor ve kadir gecenizi kutluyorum" diye konuştu.

Neden 350 milletvekili olmasın
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Milletvekili adayı Arzu Erdem ise Beylikdüzü'ndeki bütün programların coşku içerisinde geçtiğini belirterek, "15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi nden sonra Türk milleti olarak el ele verdik. El ele verdikten sonra bayrak inmedi, ezan dinmedi, vatan bölünmedi. Liderimiz her türlü darbeye karşı olduğunu açıkladı. O günden sonra yeni bir sayfa açıldı. Bu sayfanın adu cumhur ittifakıdır. Bu ittifakın anlamı milli ve yerli bütün unsurların bir araya gelmesidir. Bu ittifakın ruhu ise Yenikapı ruhudur. Ve anayasanın ilk dört maddesidir. MHP cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bundan önce 35 milletvekili ile tarih yazdık. Neden bu sayı 350 milletvekili olmasın? Hakkımız sizin oylarınızla iktidardır" diye konuştu.

Cevabı sandıkta vereceğiz
Aydın'ın ardından kürsüye gelen Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, cumhur ittifakını değerlendirdi. "Zaman zaman MHP ile AK Parti arasında neden böyle bir ittifak kurulduğunu insanlarımız soruyor" diyen Küçük, "Bilhassa Ülkücü kardeşlerim bu ülkenin sigortasıdır. Ortadoğu'da oynanan oyunlar bizim üzerimizde de oynanmakta. Irak halkı yok edildi. Irak'ta halk Saddam'ı arar durumda. Libya Lideri Muhammer Kaddafi Avrupa'nın göbeğinde devesiyle çadır kurardı. Sonunda onu da katlettiler. Bu oyunların ülkemizde oynanmasını, Türkiye'nin bölünmesini istemiyorsak hepsinin cevabını sandıkta vereceğiz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.