CHP kendine gelmeli

CHP kendine gelmeli
En son Başkan Erdoğan’ın yol gösterdiği Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşananlar bu ülkedeki muhalefetsizliği de gözler önüne sermeye devam ediyor.

En son Başkan Erdoğan’ın yol gösterdiği Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşananlar bu ülkedeki muhalefetsizliği de gözler önüne sermeye devam ediyor.
Adamlar ya da kadınlar parti içindeki kavgalardan kurtulup, ülkenin geleceğine bakmaya zaman bulamadığı bir CHP’nin yanı sıra diğer muhalefet partilerin durumları da içler acısı bir durum.
Ve bunu fırsata çeviren bir iktidarın 16 yıldır tek başına iktidarda olması da bundandır.
Bu nedenle CHP bir an önce kendisine gelmeli diyor ve tüm CHP’lilere büyük kurultay dâhil ne yapacaksanız yapın da şu bıktıran parti içi kavgalara son verecek olan bir yol bulun ve ülkenin ana sorunlarını gündeme taşıyacak gerçek anlamda bir muhalefet partisi olsun diyorum.
Aksine kendiniz bitirdiğiniz gibi muhalif kesimi de bitirip, bu kez sağ orijinli bir partinin tek başına ülkeyi idare etmesine yardımcı olmaya devam eder yerelde de 24 Haziran’ı yaşama hazırlanın..
Çünkü size oy veren yüzde 28’inde arık bu kavgalara bıkıp, neredeyse hepsi gidip, o ‘Her kes bir gün AKP’li olacak’ denen tezi yerine getirip, AK Parti’ye kayıt olacak gibi..
Ardahan’ı İstanbul’a taşımak
Geçtiğimiz yıl İstanbul’un Asya yakasındaki Maltepe’de organize edilen 1. Ardahan’ı Tanıtma Günleri ardından bu kez de İstanbul’un Avrupa yakasında 2. Ardahan Günleri Düzenleniyor.
4 Temmuz’da başlayan 8 Temmuz’a kadar sürecek olan 2. Ardahan’ı Tanıtma Günlerinde neler var diye baktığımızda karşımıza çıkan ilk şeyin ülkemizin en kuzeyinde bulunan Ardahan’ın adının bir kez daha İstanbul’un her yerine yazıldığını görmek mümkün.
Posof Türkgözü, Çıldır Aktaş isimli iki gümrük kapısına sahip olan bu kenti İstanbul’da tanıtmaya çalışanların başta ARDAFED Başkan Yardımcılarından Name Fidan, Efkan Demir, Erdinç Koçak, Oktay İlbasmış, Alpay Kaya olmak üzere 19 kişilik ARDAFED yönetiminin büyük bir emek ve performans ortaya koyduğunu gördüğümüz ikince şey.
Üçüncü önemli ise bu dev organizeyi yapanlara maddi olmazsa da manevi olarak verilen samimi desteklerdir.
Daha önceki dev etkinliğe İstanbul Büyükşehir başta olmak üzere Ardahan Valiliği, Ardahan, Çıldır Belediyesi ile birlikte İstanbul ve Kocaeli’ndeki 21 belediyenin ardından bu yıl ki etkinliğe de Bakırköy Belediyesinin yanı sıra Ardahan Belediyesinin desteği tanınmak isteyen bir kente verilen destek olması dolaysıyla takdire şayan bir durumdur.
Yılda bir kaz geceleri ile işi kurtaran sözde dernek ve federasyonların yapamadığını yapan ARDAFED’in geçen yılki etkinlikte olduğu gibi yıl ki etkinliği de adeta tek başına omuzlaması ve bu omuza samimi olarak destek veren Ardahanlılara da tek tek teşekkür etmek gerekir.
Ulusal ve yerel basında ki meslektaşlarım gibi kiminin ferdi, kiminin birkaç arkadaş ve komşusuyla tuz kattığı bu güzel etkinlilerin devamı için çabalayanlara da buradan teşekkür etmek istiyorum.
Ardahan’ı İstanbul’a taşımaya çalışan ve bu çabalarına destek verenlerin tek amacının yok imkanlar ile kıt kanatta olsa bir kentinin tanıtımına katkı sunmaktan öte bir şey değildir.
Bu nedenle Kafkasya sınırına bulunan iki ülkeye komşu Ardahan’a olan sevdamızdır bu etkinlikler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.