Derdimiz Türkiye

Derdimiz Türkiye
İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Hedefim sadece milletvekili olmak değil, partimizin iktidar, sayın Akşener’in de Cumhurbaşkanı olmasıdır. Derdimiz Türkiye’nin daha İYİ olması” ifadelerini kullandı

İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat çalışmalarını sürdürüyor. Büyükçekmece, Esenyurt ve Küçükçekmece’ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Polat, "Tek dileğim millet iradesinin sandığa doğru biçimde yansıması. Türkiye İYİ Parti ile iyi olacak" ifadelerini kullandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Polat, kadın seçmenlere İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını da iletti. Kadınlar ise "Biz sizden yanayız, Türkiye’ye mutlaka kadın eli değmeli" diye konuştu.

İşçilerin alım gücü düştü
Devam eden seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta bulunan Örme Emek ve İşçi Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya gelen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, kendisinin de ticaretle uğraştığını ve Esenyurt’ta bulunan Polat Tekstil firmasının sahibi olduğunu hatırlatarak, "Tekstil işçilerinin sorunlarını çok yakından biliyor ve görüyorum. Yaşadığınız sorunların çözümü noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağımıza emin olabilirsiniz" dedi. İşçinin     16 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde perişan olduğunu dile getiren Polat, "Yaptıkları iyi şeyler için onlara teşekkür ederiz. Ama hatalarını da görmezden gelemeyiz. Son 16 yıldır işçinin alım gücü düşmüş durumda. İşçi emeğinin karşılığını alamaz duruma gelmiştir. Bizler, bu adaletsizliği bitirmek için yola çıktık" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti heyecan getirdi
Küçükçekmece’de bulunan Ardahan Hanak İlçesi Baştoklu Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde hemşehrileri ile bir araya gelen Özdemir Polat, burada siyasetin İYİ Parti ile beraber hareket kazandığını belirtti. Polat, "İYİ Parti olmasaydı şuan ülkemizde bir seçim heyecanı olmaz, AK Parti elini kolunu sallayarak seçimi kazanırdı" dedi. 3. Bölge’de seçilebilecek sırada olan tek Karslı vekil olduğunu da belirten Polat, "Bu bölgede seçilebilecek tek Karslı vekil adayı benim. O açıdan destekleriniz bizim için çok önemli. Hemşehrilerimin desteğini arkamızda görmek bizleri ziyadesi ile memnun eder" şeklinde konuştu. Konuşmasında hedefinin sadece         vekillik olmadığını da söyleyen Polat,     "Sadece Milletvekili olmak gibi bir hedefim yok. Partimizin iktidar, sayın Akşener’in cumhurbaşkanı olması gibi bir hedefim var" ifadelerini kullandı.

Garip Dede Türbesi'ne gitti
Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından Küçükçekmece’de hizmete giren İYİ Parti Seçim Bürosu’nu da açan Özdemir Polat, yeni seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Sonrasında yine Küçükçekmece’de bulunan Garip Dede Türbesi’ni ziyaret eden Polat, burada Garip Dede Kültür Merkezi Yöneticileri ile bir araya gelerek siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin artık daha iyi olması gerektiğini söyleyen Polat, "İYİ Parti Türkiye’nin özgürleşmesi için, daha mutlu yarınlar için mutlaka çok çalışacaktır" diye konuştu. HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.