Güçlü MHP'ye ihtiyaç var

Güçlü MHP'ye ihtiyaç var
İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, 81 milyon vatandaşın kardeşliği için MHP'nin tercih edilmesi gerektiğini belirterek, “Güçlü ve güvende Türkiye, güçlü demokrasi için güçlü MHP'ye ihtiyaç vardır. MHP'yi güçlü kılmak 81 milyon TC vatandaşının kesin çıkarınadır” dedi.

MHP 3. Bölge Milletvekili adayı Gökhan Türkeş Öngel, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 24 Haziran öncesinde birçok ilçede partisinin ilçe başkanlıklarıyla koordineli çalışmalar yürüten Öngel, MHP'nin Türk dünyasinin son kalesi olduğunu belirterek, "MHP Türkiye'nin denge, denetim ve kontrol sigortasıdır. Allah Türkiye ve Türk dünyasının umudu MHP'ye zeval vermesin" dedi. "MHP'ye saldırı varsa biliniz ki Türkiye'ye saldırı hazırlığı vardır" diye konuşan Öngel, "Yüzde 1 hain karalama yapar, maalesef bir grup saf da buna inanır" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin ortak rengi
MHP'nin bazıları için Ülkücü görünmek ve statü kazanmak olduğunu dile getiren Öngel, "Bazıları için de MHP ve Ülkücülük karşıtlığı da kendi faşist ve kafatasçı düşüncelerini nedenlendirme aracıdır. Bazıları için ise MHP ve Ülkücülük karşıtlığı, belli bir toplum kesiminde takdir görme ve statü kazanma aracıdır. Oysa faşizmin karşısında, kavmiyet ve mezhepciliği reddeden, laik ve demokrat, derdi yalnızca vatan, millet, bayrak, ezan olan Türkiye'nin ortak rengidir MHP ve Ülkücülük" ifadelerini 
kullandı.

Ortak değerlerle örtüşüyor
MHP'nin Türkiye olduğunu sözlerine ekleyen Gökhan Türkeş Öngel, "MHP'nin Atatürkçülüğü, MHP'nin milleyetçiliği, MHP'nin İ'lay-ı Kelimetullah davası, MHP'nin Türk-İslam davası, MHP'nin demokrasi tutkusu, MHP'nin kardeşlik ülküsü, Türkiye'nin asgari yüzde 95'inin değeri ile örtüşmektedir. Ve MHP Türkiye'yi yönetecek en donnanımlı siyasi partidir. Yıl MHP yılıdır" dedi.

gökhan türkeş öngel

Canımızı da kaybederiz
Türkiye'de güçlü bir demokrasiye ihtiyaç olduğunu belirten Öngel, "Ama bu demokrasiyi ne emperyalistler ile ne cemaatler ne de terör örgütleri ile sağlayabiliriz. Bu demokrasi 81 milyon TC vatandaşının elini taşın altına koyması ile mümkün olabilir. Aksi durumda Suriye'ye demokrasi getiren güçler bize demokrasi getirmeye kalkarlarsa, Suriye'nin Halep şehrinde 500 bin dolarlık villasını 10 bin dolara satamayan Suriyelinin durumuna düşeriz. Malımızı da canımızı da kaybederiz. Onun için güçlü ve güvende Türkiye, güçlü demokrasi, güçlü MHP'ye ihtiyaç vardır.  MHP'yi güçlü kılmak 81 milyon TC vatandaşının kesin çıkarınadır" diye konuştu.

Bayram paylaşmak demektir
MHP Milletvekili adayı Gökhan Türkeş Öngel bütün İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutladı. Türkiye'nin huzurlu bir Ramazan ayı geçirdiğini ve sonunda da bayram yaptığını ifade eden Öngel, "Milletimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, Cenab-ı Allah'tan dulaarımızın kabul olmasını diliyorum" diye konuştu. Öngel, "Bayramda insanlar dayanışma halinde olur, yardımlaşır ve paylaşmaya devam ederler. Sosyal ilişkiler kurar ve akraba ilişkilerini kuvvetlendirirler. Ramazan bayramı, Ramazan ayı kadar beklenmektedir. Ramazan ayı oruç ayı olarak mutlulukla geçer" açıklamasını yaptı.

gökhan türkeş öngel

Gerçek Atatürkçüler bilinsin
MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine de katılan 3. Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu yönetecek en yetişkin kadroya sahip partinin MHP olduğunu belirtti. "Devlet yönetmek şaklabanlıkla mümkün olmaz" diyen Öngel, "Devlet yönetmek uzakgörü ve strateji bilmeyi, gerektiri" açıklamasını yaptı. Bayramlaşma törenine atıfta bulunarak, "Liderimiz Devlet Bahçeli'yi Sinan Erdem Spor Salonu'nda görkemli bir organizasyonla İzmir Marşı ile karşıladık" ifadelerini kullanan Öngel, "Gerçek Atatürkçüler kimmiş bilinsin" diye konuştu.

İstikbal bizimdir
Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli ise "İstikbal bizimdir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'dir, Türk milletinin ta kendisidir" ifadelerini kullandı. "Buna hiçbir kokuşmuş engel olamayacaktır. Bunun önüne hiçbir gafil geçemeyecek, hiçbir köhne anketçi, hiçbir müflis ve müfteri zihniyet ket vuramayacaktır" diyen Bahçeli,"Dip dalga diyorlar ya, işte o dalga milletimizin tertemiz iradesidir, Milliyetçi Hareket Partisi'ni hak ettiği, layık olduğu zirveye inşallah çıkaracaktır. Bizimle uğraşmalarının sebebi bellidir, çünkü Türkiye'nin sırtını yere getirmek istiyorlar. Bize soğuk ve şaşı bakmaları boşuna değildir, çünkü haçlı hevesleriyle örtüşen bölücülük damarı aziz vatanımızı zehirleme gayesindedir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.