İYİ Parti Türkiye’nin reçetesidir

İYİ Parti Türkiye’nin reçetesidir
İYİ Parti Milletvekili Adayı Özdemir Polat, 3. Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır dernekleri ile bir araya geldi. Derneklerden tam destek alan Polat, “İYİ Parti Türkiye’nin reçetesidir” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt Esencan Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren Polat, burada Esenyurt Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Polat, "Türkiye bir dönüm noktasından geçiyor. Bu keskin süreçte İYİ Parti Türkiye siyasi tarihinde önemli bir figür olarak ortaya çıkmış ve Türkiye’nin sorunlarını çözmek için ülke yönetimine talip olmuştur” dedi. 16 yıllık AK Parti iktidarının Türkiye’yi bataklığa sürüklediğini belirten Polat, "Bu süreçte tarım başta olmak üzere sanayi, tekstil ve üretime dayalı diğer iş kollarını da ülkeyi dışa bağımlı hale getirdiler. Bu Türkiye'ye reva mıdır? Dört tarafı denizlerle çevrili, Allah’ın bize bahşettiği bu cennet ülkemizde bu hale gelmek hepimiz için utanç vesilesidir” diye konuştu.

Hemşehrilerinden söz aldı
Ardından 3. Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır derneklerini ziyaret eden Polat, hemşerilerinden tam destek aldı. Beylikdüzü Kars-Ardahan-Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Özdemir Polat, özellikle 3. Bölge’de yaşayan hemşerilerinden destek beklediğini ifade ederek, "Türkiye bir karmaşaya doğru sürüklenmektedir. Bizler İYİ Parti olarak elimizi taşın altına koyduk ve ülkemizi bu durumdan kurtarmak için yola çıktık. Kars-Ardahan-Iğdırlı hemşehrilerimizi temsil eden tek aday olarak desteğinize ihtiyacım var" dedi. Polat’ı karşılayan Dernek Başkanı Temel Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri ise desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek, “Bizler hemşericilik duygusu ile birbirimize bağlı insanlarız. Hangi partiden olursa olsun, bizim sesimizi duyuracak her kimse onu destekleme kararı aldık. Bu açıdan desteğimiz Özdemir Polat’a olacak" sözlerini    kullandılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.