İYİ Parti umut oldu

İYİ Parti umut oldu
“Seçim bölgemde sıkmadığım el bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat, Avcılar Tahtakale Mahallesindeki seçim ofisini ziyaret etti. Ziyaret sonrası seçim ofisi ve partinin mahalle sorumlularının da katıldığı heyet daha sonra esnaf ziyaretine başladı.

İYİ Parti Avcılar ilçe Başkanı Serkan Yalım ve 3. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Kürşat Özer’in de katıldığı halkla buluşma gezisine yöre halkının yoğun ilgisi vardı. Parti programı çerçevesinde sürdürülen seçim çalışmasına Avcılar’ın gelişmemiş mahallelerinden biri olan Tahtakale’de sürdüren Polat ve Özer’e çevre esnafı “Tek umudumuz Akşener. Ülkemizi bu zor günlerden yine İYİ Parti, Akşener ve sizler kurtaracaksınız” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

'Bu umuda destek verin'
Ziyaret esnasında vatandaşların özellikle ekonomik sıkıntılara yönelik sorunlarını dinleyen ve cevaplayan Polat, “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi bilen ve yaşayan sizlere ekonomi şöyledir-böyledir demeye gerek yok sanırım. Bunun da tek sorumlusu ülkenin yönetimidir. İşte bu yanlış ve kötü gidiş İYİ partiyi doğurmuştur. Ve şunu samimiyetle söylüyorum ki, Türkiye’nin huzuru, barışı, kardeşliği ve ekonomik refahı için Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ parti artık umut olmuştur. Sizlerde bu umuda destek verin” dedi 

'İstikrar olmazsa yatırım olmaz'
Tekstil dünyasında bilinen bir firmanın sahibi olan Özdemir Polat’a en çok soru ve en yoğun ilgi yine kendi meslek gruplarından oldu. Doların hızlı yükselişi nedeniyle bırakın yarınları bugünü dahi göremediklerini söyleyen tekstilciler konuşmalarında “Artık çaresiziz ve çıkmazdayız” diyerek sitem ettiler. Esnafın içinde bulunduğu çaresizliği ve anlatılanları çok iyi anladığını söyleyen Polat, “Mesleki olarak aynı işle uğraşmaktayız. Fakat benim sahip olduğum firma daha büyük ve sorumluluğu daha fazla olan bir firma. Ama sonuç ve sıkıntı hepimizi çok yakından ilgilendiriyor. Şunu hepimizin çok iyi bilmesi gerekiyor ki, huzurun ve adaletin olmadığı yere yatırımda gelmez, huzurda. Ülke olarak şu an içinde bulunduğumuz ekonomik darboğazın tek nedeni ülkemizdeki hukuksuzluk ve huzursuzluktur. İnşallah halk 24 Haziran seçimlerinde iyiye ve doğruya oy verecek ve 25 Haziran sabahı İYİ Partiyle ülkemize huzur ve adalet gelecektir” dedi.

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

özdemir polat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.