Kablo kemiren farelere de dikkat

Kablo kemiren farelere de dikkat
Başkan olmak isteyen ama iki kez HDP’nin engelline takılan Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını ilan ettiği gün bir şey demişti.

Başkan olmak isteyen ama iki kez HDP’nin engelline takılan Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını ilan ettiği gün bir şey demişti.
Ki; o dediği bir şeyi dün Erdoğan’ı doğuran Saadet Partisi hayata geçirip, sosyal medya üzerinde e-miting gerçekleştiren ilk parti oldu.
Evet, artık herkesin yatağını içinde bile olan sosyal medyanın gücünü inkâr etmek sanırım en büyük yanılgı olur.
Çünkü şu an bulunduğum Ardahan’da ben dâhil dağda ki çoban da sosyal medya ile dünyayı takip ediyor, gelişen her konuda hemen saniyeler geçmeden haberdar oluyoruz.
Ve çok kısa bir süre tanınan seçim çalışmalarının büyük yoğunlukta bu medya üzerinde gerçekleşeceğini anlayan siyasilerde gerek kendiler, gerekse çalışanları aracılığı ile bu imkân vasıtasıyla seçmene ulaşmaya çalıştıklarını görmekteyiz.
Ama benim bir kokum var ki; O da Fetocuların uzman olduğu, Saadetlilerin çok iyi kullandığı, SP’nin tabanından gelen Erdoğan’ın etkisini 15 Temmuz’da iyice his ettiği bu sosyal medyanın seçimlere kısa bir süre kala ya bilerek ağırlaştırılacağı yada bir kazaya gidip, kablo kemiren farelere yem     edilmesidir.
Çünkü iktidarını devam ettirmek isteyenlerin elinde bulunan bu sistemin ana karargâhının da YSK’nın önünde avukatları çağıran CHP’li İnce ve HDP’lilerce sağlama alınmalı.
Alınmalı ki; o namus denen oyların teslim edildiği ve sayılmaya başlandığında kazaya uğrayıp, renk değiştirmemesi gerekir.
Peki, bu nasıl engellenecek ve hangi imkânlarla trafolara giren kedilerin yanı sıra sosyal medyanın kablolarını kemireceğini düşündüğümüz fareler         engellenecek?
Bilmem ama ABD’nin seçimlerini bile etkilediği ileri sürülen kablo farelerinin bu seçime damga vuracak en büyük etken olacağını düşünenlerdenim.

Herkes oyunu başka partiye verecek!
Milletvekili adaylarının belirlenmesi ile birlikte birçok kişinin saf değişip, kendilerinin istediği adayları göstermeyen partilerine olan kızgınlıklarını kustuğu şu günlerde oylarını başka partilere vereceğini belirtmeleri dikkat çekmekte.
Yani AK Partili’nin İyi Parti’ye, CHP’linin HDP’ye, BBP’linin ise MHP’ye ya da bunların tersine oy vereceklerini belirttikleri şu günlerde ideoloji, inancı değişik olan bir seçmen profilosu da karşımıza çıkmakta.
‘Yani benim dediği olmazsa ben yokum’ diyen bir seçmenin olduğu ülkede yapılan anketlerin ne kadar sağlıklı olduğunu da     anlamak zor memlekette.

İstanbul bala doyacak
İstanbul’daki Ardahan derneklerinin bir araya geldiği ve Ardahanlıların İstanbul’daki en büyük sivil toplum örgütü olan Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından 4-8 Temmuz’da Bakırköy Botanik Park’ta düzenlenecek olan Bal Festivali belki de bir ilk olacak. 
Öncelikle bal üretiminde dünya da Çin’den sonra gelen ülkemizin bal üreticilerini İstanbul’a toplamayı hedefleyen kısa adı ARDAFED olan Ardahan Dernekler Federasyonu, 7.4 mm uzunluğunda ki iğneli Kafkas Arısının çiçeklerde aldığı nektarı ile oluşturduğu Ardahan’ın balının İstanbul’da tadılıp, tanıtılmasını hedefliyor.  Bakırköy Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleşecek olan bu önemli etkinlik Ardahan balının yanı sıra diğer 80 vilayetin ballarının etkinliğe uyumlu olan İstanbul’un gizli cennet bahçelerinden olan Bakırköy Botanik Park’ta sergilenecek, damak tatlarını tatadacağı yaklaşık 
100 standın açılması hedeflenen bu önemli etkinlikte yer almak isteyen balcıların yanı sıra diğer esnafların, bal güzelinin seçileceği, sokak sanatçılarının hünerlerini sergilediği ve diğer önemli birçok etkinliğin içinde bir olacağı Bal Festivali'nde yer almak için 0 532 706 68 75 arayarak ARDAFED Başkan Yardımcısı Name hanımla görüşebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.