Mevcut başkanlar yolcu...

Mevcut başkanlar yolcu...
Önce Erdoğan ardından onun seçtirdiği Milletvekilleri her alan da her toplantıda dile bir şey getiriyorlar.

Önce Erdoğan ardından onun seçtirdiği Milletvekilleri her alan da her toplantıda dile bir şey getiriyorlar.
Mevcut Belediye Başkanlarının bulunduğu toplantı da onların yüzlerine söylenen şey ise; Artık Kenara Çekilin ve Nefer Olun..
Başkan’ın kendisinden başka başkan istemediğini de anladığımız bu açıklamalar da yine başkan tarafından vekil edilenlerce her toplantıda hem de mevcut başkanlarının bulunduğu toplantılar da yüksek sesle dile getiriyorlar.
Yani Başkan Başbakanlığı bitirdiği gibi kendisinden başka başkan bırakmamaya da kararlı gibi..
Yani Güneydoğu’da ki başkanları kayyumla, ülkenin en büyük kentleri olan İstanbul ve Ankara gibi illere de atama ile belediyenin başına memurlar atadığı gibi yaklaşan seçimler öncesi de başkan değil, valiler ve kaymakamlar gibi atama isimler istediği görülmektedir.
Yani AK Partili mevcut belediye başkanlarının çoğu yolcu..
Ve atama ile İstanbul’un başına getirilen isim dahil şu anki AK Partili belediye Başkanlarının bir çoğu bulundukları makamlarında ki özel eşyalarını toplanması emrini almış gibiler..
Çünkü onlar da biliyor ki; Başkan Erdoğan asıl metal yorgunluğunun altta yani belediyelerden geldiğini hesapladığını ve başta İstanbul’da olmak üzere bir çok belediye de başkan değil, danışman kurullarına atadığı isimler gibi yeni isimler atayacağını..
Evet, kendi adıyla adeta bedavadan seçilen vekiller gibi belediye başkanları olduğunu iyi bilen Başkan Erdoğan kendisinden başka başkan istemediğini vekilleri aracılığı ile 81 İlde yüksek sesle seslendiriyor.
Bunun en son açık örneği de Ardahan’da yapılan AK parti toplantısında söz alan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ın AK partili Belediye Başkanı olan Faruk Demir’in yüzüne,  'Ben Faruk Başkanın yüzüne de söyledim. Ben seni seviyorum ama bilesin ki Ardahan’ı senden daha çok seviyorum. Ben Ardahan’ı riske edemem senin için. Allah için başarılısın, çalışkansın, dürüstsün, temizsin ama halk yeter diyorsa bir komutan elbisesini çıkaracaksın nefer elbisesini giyeceksin bu davaya, hizmete devam edeceksin.' Demesinde anlamıyor değiliz..
Peki kim bu nefer olmaları istenen         başkanlar..
Sayalım mı?
Yok, şimdiden sayıp, ‘Belki bir umut’ diye hala bekleyen sayın başkanların moralini     bozmayalım.
Çünkü seçimlere daha 5 ay var ve ‘Umut var’ diyen son başkanlar 5 yıldır yapamadıkları hizmetleri 5 ayda yapmaları gerekiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.