Muharrem ince kazansın istiyorum

Muharrem ince kazansın istiyorum
CHP’den Cumhurbaşkanı aday adayı olan Sayın İnce’nin seçilmesini bir vatandaş olarak istiyorum. Neden mi ? Bir basın mensubu olarak onu yakın takibe almıştım.

CHP’den Cumhurbaşkanı aday adayı olan Sayın İnce’nin seçilmesini bir vatandaş olarak istiyorum. Neden mi ? Bir basın mensubu olarak onu yakın takibe almıştım. Zira hakkında makale yazmak istiyordum. Onu tanımadan detaylara girmek hem hayal ürünü olacaktı hem de bana yakışmayan bir tarz olacaktı bu yüzden tv kanallarında onunla ilgili görselleri konuşmalarını ve kısacası sayın İnce’yle ilgili çok ciddi araştırmalara girdim.
Baktım ki zarif mütevazi ve oldukça açık sözlü bir beyefendi. İçi dışı bir. Bilgilerle donanmış araştırmacı ruhlu saygın bir öğretmen orijinli tam bir beyefendi. Köylüyle köylü işçiyle işçi memurla memur bürokratla bürokrat ve sözünü esirgemeyen pratik zekalı hayli de cesur biri. Tipik bir Türk ve iyi bir insan vicdanlı bir siyasi. Bu yüzden ben onun Türk halkını birleştireceğine mevcut kamplaşmayı bitireceğine inanıyorum. Yaşlı da değil orta yaş tam olgunluk döneminde. 
Bir adım daha atmak istiyorum üstelik de bir dönem değil inanın iki dönem Cumhurbaşkanlığı yapması belkide kendisini yıpratacak ve yoracak ama ülkemiz kazanacak Türkiye kazanacak. Dedim ya bizi dünya ile tam rantabıl entegre edecek ve komplexi olmayan ülkemiz için her tür fedakarlığı yapabilecek kadar da alçak gönüllü adeta bir misyoner. Deneyimli bir siyasi. İşte bu yüzden seçilmesini istiyorum.
Seçilmezse ne? Olur kardan zarar etmiş oluruz böylesi değerli ve ülkemize milletimize fazlasıyla yararlı olacak bir değeri kazanamamış olacağız. Seçilse de seçilmese de beni çok iyi anlayacaksınız. Zaten o boş durmaz çalışkan ve üretken seviyeli saygın bir siyaset adamı. Ama seçilerek ve extrem projelerini gördüğümüzde ülkemiz ve milletimiz kazandığında anlarsanız çok mutlu olurum. Ben CHP’li değilim olmadım da ancak karşı da değilim. Fakat İnce’nin çok çok yararlı olduğunu anladım gözlemledim bu yüzden yazıyorum.
Öğretmen orijinli demiştim ona evlatlarını teslim edenler neden oy vermesinler alnı ak adı hiç bir zaman negatif skandallara katılmamış ve diplomalı olgun bilgiye deneylere bilime aç araştıran çalışkan güvenilir bu beyefendiden de daha birileri varsa söyleyin o zaman onu seçelim ama yoksa ki mevcut adaylar içinde malesef yok. O halde neden onu seçmeyelim engel ne? Denenmişleri artık defalarca denemenin de bir anlamı olmamalı bence özellikle de bu saatten sonra.
Bazen bir çok konuda rönesans ve reform yapmak gerek. Kendisiyle barışık ve kendisini dinleten her sözü anlamlı ve felsefi ve haklı olan bu değerli beyefendiye oy vereceğimi Mehmet olarak onu tercih edeceğimi şimdiden mertçe ve açıkça korkusuzca etki altında kalmaksızın açık seçik beyan ediyorum. Oyum Muharrem İnce beyefendiyedir. Açıkçası sözümün geçeceği ve beni seven dinleyen eş dost ve arkadaşlarıma da harlı harlı gönüllü ona çalışacağımı belirtiyorum. Samimi söylüyorum ondan da daha iyi bir aday ve ehil bir aday olsaydı ona verecektim ama yok ve olmayacak gibi.
Bitirirken Muharrem İnce beyefendinin yolunun açık olmasını ve kendisini Ülkemizin Cumhurbaşkanı olarak görmemizi diliyorum. Buradan selam olsun bu zorlu mücadelesinde başarılar diliyorum değerli öğretmenimize ve saygın beyfendiye. Allah yardımcısı olsun çok sarp ve dik bir yola koyuldu şarlar ve ülkemizin içinde bulunduğu bu şartlarda. Ama o zor’u seçer sever ve başarır bu onurlu ve dik duran korkusuz adam adam gibi adam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.