Platform çöktü

Platform çöktü
İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Kayseri'de miting yaptı. Bu sırada çıkan kuvvetli, rüzgar sahnede kurulan platformun bir bölümünün devrilmesine neden oldu. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Kayserili vatandaşlarla bir araya gelen Akşener’i, Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce partili karşıladı. "Söyledim söyledim ne oldu biliyor musunuz? 16 senedir uyuyan sayın Erdoğan, polisleri sağlık çalışanlarını hatırladı" diye konuşan Akşener, "Ben söylemeseydim, İYİ Parti olmasaydı hatırlarlar mıydı? Yatırılmayan terör tazminatlarının bir kısmı yatırılmış, darısı gerisine inşallah. Önce kendileri iyileşti şimdi millet adına hayırlı işler yapacaklarından bahsediyorlar. Ama 15 senede ekonomimizin içine tükürdüler, toparlayamıyorlar" dedi.

Yazıklar olsun size
Kayseri nüfusunun yüzde 8'inin gelirsiz yaşadığını belirten Akşener, "Kayseri ki ekonomi şehri, sanayi şehri. Yazıklar olsun size, yazıklar olsun Kayseri'yi yönetenlere. Şehrin yüzde 25'i yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Kayseri'yi biz dünyanın mobilya merkezi yapacağız. Hani İtalya'nın Milano'su, Torino'su gibi. Bugün yarın deyip yapmadıkları hızlı treni getireceğiz. Dün sayın Erdoğan bir şey söyledi. Sizlerin hayallerinizi gerçekleştirecek özgür bir ortam hazırlayacakmış. 16 senedir ne yaptın?" diye sordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.