Seçimler öncesi aynı film...

Seçimler öncesi aynı film...
Başkan Erdoğan ABD dâhil dünyaya yön verdiği ileri sürülen İngiltere’ye gider gitmez yaptığı ilk açıklaması şöyle; “Yarın bir adım atılıyor. Kudüs İsrail'in başkenti olacakmış ne yaparsanız yapın. 128 ülke düşüncesini ortaya koydu. Kudüs, hele hele Doğu Kudüs, Filistin'in başkentidir. Bunu İslam dünyası olarak biz böyle biliyoruz.”

Başkan Erdoğan ABD dâhil dünyaya yön verdiği ileri sürülen İngiltere’ye gider gitmez yaptığı ilk açıklaması şöyle;
“Yarın bir adım atılıyor. Kudüs İsrail'in başkenti olacakmış ne yaparsanız yapın. 128 ülke düşüncesini ortaya koydu. Kudüs, hele hele Doğu Kudüs, Filistin'in başkentidir. Bunu İslam dünyası olarak biz böyle biliyoruz.”
Ve bu açıklamanın hemen ardından Hitlerin soyunu kurutmak için dünya savaşını açtığı birileri de Filistin’de istediğini yapıp, insanları, hem de canlı yayında atari oynar gibi keskin nişancılarla tek tek avlıyor..
Ve gündem birden değişiveriyor, başta hükümetin bakanları olmak üzere iktidarın tüm kanatları hatta trolleri adeta elbirliği yapmış gibi o çok şikâyetçi oldukları twitterda sözde ABD’nin Ortadoğu’da ki kolu olan İsrail’e demediklerini bırakmayıp, ardından da dev mitingler yapacaklarını ilan ediyorlar.
Yani, senaryosu daha önce yazılmış, seçimden seçime vizyona indirilen film aynı film.
Hem de yine seçimler öncesi.
Peki, bu ne demek? Vallahi bilmem ama insanlığın, birilerinin birileri için iktidarları adına öldüğü, öldürüldüğü bir dönem yaşıyoruz dersek yanılmayız.
Çünkü bu dünya düzeninin kurucuları nasıl bir gündem istiyorsa gündem öyle oluşturuluyor.
Ölen ise insanlık ölüyor, adı da Filistinli, Suriyeli, Iraklı, Mısırlı, Tunuslu, Çadlı ve dini sloganlarla sarıldıkları liderlerin satışıyla perişan olan halk oluyor..
Bu filmi daha önce de yani bir önce ki seçimlerde Egenin, Akdeniz’in o karanlık sularında boğulan Arap çocuklarının suyun yüzeyine vurmuş cesetleri ile gördüğümü de hatırlarken, bugünden sonra ortaya konacak yeni senaryolara dikkat çekmek ve hazırlıklı olmak gerekir diye düşünüyorum.
Çünkü birileri iktidarlarını korumak ve devam ettirmek için gerçek gündemi unutturup, seçimlik gündemi oluşturmak adına kolları sıvamışa benziyor.
Adı da, ‘Kahrolsun İsrail’ olan bu filmin bu kez de tutup tutmayacağını 24 Haziran’ı 25 Haziran’a bağlayan gecede hep birlikte göreceğiz..
Milletin mi, Genel Merkezlerin vekilleri mi?
24 Haziran’da seçmenin karşısına çıkacak olan aday adaylarının belirlenmeye çalışıldığı şu günler de mevcut aday adayların birini milletin arasında göreniniz var mı?
Sanal da gören çok!
Ama milletin için de göremezsiniz!
Çünkü onlar milletin değil, önce sanal ortamın sonra da genel merkezlerin adayları.
Adam seçimden seçime ortaya çıkıp, başta Ardahan’ın olmak üzere ülkenin tüm sorunları konusunda çözüm bulacak olanın kendisi olduğunu ve milletin vekilliği için bulunmaz nimet olduğunu anlatır ve eline aldığı kara çanta ile gelir boy gösterip sonrada genel merkezlerin önünde yorgan serer!
Bekler ki aday adayı olduğu genel merkez onu aday etsin, oda memleketi, milleti kurtarsın..
Millette.
‘Ya seçeceğim adayı ben mi, genel merkez mi belirler?’ diye sormaz önüne konulan soğuk yemek misali gönderilen adayı tanımadan sandığa gidip, oy verir..
Sonra ‘Ya bu ne biçim vekil, el kaldırıp, indirmekten başka bir şey yapmaz’ diye, 5 yıl boyunca dişlerini kırıp, etini yer kendi kendini bitirir.
Yani kısacası, üstteki senaryo gibi vekil seçimleri de öncekiler gibi 24 Haziran’dan sonrakiler de milletin değil, genel merkezlerin vekilleri olacaklar.
Trump spekülatörden yargılanmalıdır...
Erdoğan’ın özlemini çektiği başkanlık yönetimiyle yönetilen Amerika’da, her atılan twwetle dünya borsalarının at üst olduğu, doların ülkemizde olduğu gibi birçok yerde ekonomik depremlere neden olduğu şu günlerde 30 yıla yakındır barolarını kuramayan ve her seçimde milletvekili adayı olan Ardahanlı avukatlarımızdan bir isteğim olacak.
Oda, başkan olduğumdan buyana elinde tuttuğu dolar üzerinden spekülatörlük yaparak saat başı dünya ekonomisiyle oynayan ve dolarlarına yeni dolarlar ekleyen ABD’nin başkanı Trump hakkında ünlü para spekülatörü George Soros’dan beter olduğunu belirtip dava açmalarıdır.
Çünkü Rusya’nın trollerininde katkısıyla başkan olan Trump’ın bu göreve geldiğinden beri başta twetleriyle olmak üzere yaptığı açıklamalarla Soros’dan beter bir para spekülatörü olduğu artık alenen         görülmektedir.
Bunu başkan Erdoğan’da Putin’de Çin’de biliyor ama yürekli biri ortaya çıkıp Trump hakkında spekülatörlük yaptığına dair dava açmıyor ya da kendi dolarlarına yeni dolarlar eklettiği için ses         çıkarmıyorlar.
Bu nedenle yürekli bir avukat ardından cesur bir savcı ve bağımsız bir hakim arıyorum. Trump hakkında dava açacak ve bu spekülatörü yargılayacak ve cezalandıracak!
Bunu da yapacak olanların doları olmayan dünya hakları gibi perişan yiğit avukatlarımızdır (!)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.