Seçimlerin galibi İYİ’ler olacak

Seçimlerin galibi İYİ’ler olacak
İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, özgür iradenin sandığa yansıması gerektiğini belirterek, "24 Haziran seçimleri Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan bir seçim. Bu seçimin galibinin de İYİ'ler olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Yaklaşık 59 milyon vatandaşın oy kullanacağı seçimler için son viraja girildi. İki aylık süreçte cumhurbaşkanı adayları, siyasi partiler ve milletvekili adayları sahalara inerek proje ve vaatlerini vatandaşlara anlatarak oy istedi. İstanbul'da en çok dikkat çeken isimlerden biri de İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat oldu. Listesinde 7. sırada olan Polat, 7/24 esasına dayanan çalışma programıyla sahanın her köşesinde var olmayı becerdi. Partisinin ilçeleri tarafından da takdirle karşılanan bu çalışmalar sayesinde Polat, halkın tüm kesimleri ile buluşmayı başardı. 3. bölgede gitmedik yer, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Özdemir Polat, gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse partililerle yaptığı toplantılarda sık sık İYİ Parti’nin Türkiye için bir umut olduğunu belirtti. 16 yıllık AK Parti iktidarının artık yorulduğunu ve insanları yorduğunu yineleyen Polat, İYİ Parti programının Türkiye’nin reçetesi olduğunu söyledi.   
Herkes şikayetçi
Ziyaretleri sırasında vatandaşlar ve bölge esnafı ile de dertleşen Polat, “Kiminle konuşsanız yönetimden ve yöneticilerden şikâyetleri var. Bir dokunsanız bin ah işitiyorsunuz. Ekonomi başta olmak üzere diğer tüm alanlarda çıkmaza sürüklenmiş durumdayız. 24 Haziran’da bu durumu değiştireceğiz. Mutlu ve yüzleri gülen vatandaşlar göreceğiz” dedi. Çalışmaları kapsamında vatandaşlara küçük jestler yapmayı da ihmal etmeyen Polat, önce Büyükçekmece sahilde ardından Avcılar yürüyüş yolu üzerinde kadın seçmenlere karanfil hediye etti. Diğer milletvekili adayların da katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler yaşandı, Polat’a Avcılar yürüyüş yolunda İYİ Parti 3. Bölge milletvekili adayları Hayati Arkaz, Meltem Ünal Erzen ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.
Herkes sorumluluk almalı
Öte yandan demokrasinin en önemli unsurları olan sivil toplum kuruluşlarına da oldukça önem veren Polat, 3. Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır dernekleri başta olmak üzere çok sayıda dernek ve STK ile bir araya gelerek İYİ Parti’nin Türkiye için hazırladığı seçim programını anlattı. Kendisi de Karslı olan Polat’a bilhassa hemşerilerinden yoğun destek geldi. Polat’ın ziyaret ettiği dernekler arasında Ehlibeyt Âlimleri Derneği de (EHLA-DER) vardı. EHLA-DER Genel Başkan Yardımcısı Musa Güneş, Genel Sekreter Yusuf Tazegün, Yönetim Kurulu Üyesi ve Körfez Muhammediye Cami İmamı Orhan Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaver Daşdan’ın da katıldığı toplantıda ülke meseleleri farklı açılardan ele alındı. Ülkenin bir gemi misali değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren alimler, “Gemi batarsa herkes batar, bunun için toplumun her kesimi vatanın geleceğine dair sorumluluk almalı ve gerektiğinde söz söylemelidir” dediler.

AK Parti yoruldu ve yordu
16 yıllık AK Parti Hükümeti’nin Türkiye’yi iç ve dış siyasette çıkmaza soktuğunu  belirten Özdemir Polat, “16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar. Bu süreçte tarım başta olmak üzere Sanayi, Tekstil ve üretime dayalı diğer iş kollarını da dışa bağımlı hale getirdiler. Bu ülkeye reva mıdır? Dört tarafı denizlerle çevrili, Allah’ın bize bahşettiği bu cennet ülkemizde bu hale gelmek hepimiz için utanç vesilesidir. Evet, yaptıkları iyi şeylerde var, yok saymıyoruz. Ama artık yeter. Yoruldular ve yordular. Yoruldukları ve yordukları her hallerinden bellidir. Ülkede toplumu ikiye bölmekten ve kutuplaşma yaratmaktan öte vaat edecek bir projeleri dahi kalmamıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.