Tazegül: Değerlerimiz tahrip edildi

Tazegül: Değerlerimiz tahrip edildi
CHP 3. Bölge Milletvekili aday adayı Mehtap Tazegül partisinin Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyetin tüm değerlerinin AK Parti hükümeti tarafından tahrip edilerek yok edilmeye çalışıldığını ileri süren Tazegül, "Son yıllarda önü kesilemeyen kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri gün be gün artış göstermektedir. Bunun yanısıra geleceğimiz olan çocuklarımıza, yapılan istismarın yaygınlaşması büyük bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin ana geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılık sektörlerinin, iktidar tarafından ihmal edilmesi, doğal kaynakların israfı, üretime dayalı politikalardan vazgeçilmesi ciddi anlamda mağduriyetler yaratmaktadır" ifadelerini kullandı.

Kutuplaşmaya dikkat
Siyasetteki kutuplaşmaya da dikkat çeken Tazegül, "Ülkemiz de, iç barışa hizmet etmeyen ve ciddi anlamda halkın, ayrışmasına, kutuplaşmasına neden olan anti demokratik politik söylemler ve nefret dili kaygı verici bir hal almıştır. Bunun yanı sıra bilginin ve teknolojinin temeli olan üniversiteleri ,bölme ile ilgili yasal düzenleme yapılmasının kabul edilebilirliği mümkün değildir" 
açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.