Türkiye Akşener ile huzura kavuşacak

Türkiye Akşener ile huzura kavuşacak
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat, tek hedeflerinin seçimleri kazanmak olduğunu söyledi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması durumunda Türkiye’yi huzura kavuşturacağını belirten Polat, “Genel Başkanımızın gösterdiği hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu

Yirmi yıla yaklaşan siyasi hayat tecrübesini İYİ Parti çatısı altında sürdürmeye karar veren, İstanbul 3. Bölge 7. sıra Milletvekil adayı olan iş adamı Özdemir Polat bir basın açıklaması yaparak 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Seçimlerde önce Türkiye'nin sonra İYİ Parti'nin kazanacağını belirten Polat, “İYİ Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener başta olmak üzere tüm mensupları, tehditler ve engellemelere rağmen hedefine ulaşacaktır. İYİ Parti, kuruluşundan seçimlere girme aşamasına kadar birçok engelleri geride bırakarak seçimlere girmeyi başarmış ve artık güçlü kadrosu ile Türkiye’yi yönetmeye talip olmuştur. Deneyimli devlet tecrübesini Cumhurbaşkanlığı görevi ile Türkiye’nin kalkınmasına ve büyümesine adamak için yola çıkan sayın Meral Akşener, arkasına milyonlarca sevenini alarak bu yola baş koymuştur” dedi.

İYİ Parti bir şanstır
Açıklamasının devamında, “Ülkemizin ve gelecek nesillerin kaderini belirleyecek 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için İyilik Hareketi'ne güç ve destek vermeyi bir vatanseverlik borcu olarak görüyorum” ifadelerini kullanan Polat, “Bu ulvi hareketin bir neferi olmaya karar verdim. Yürekten inanıyorum ki; İYİ Parti Türkiye’nin özlenen ve istenen müreffeh hedeflere ulaşması için bir şanstır. Milletimizin her bir ferdinin hakettiği hizmetlere kavuşması için genel başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği hedeflerle, bizler İYİ Parti’ye gönül verenler olarak gece gündüz çalışacağız ve bir an önce ülkemizi, daha huzurlu, daha refah düzeyi yüksek bir seviyeye taşıyacağız. Bütün bunlar imkansız olmamakla birlikte, bu amaçlara ulaşmanın tek yolunun, sadece ve sadece; bilime, teknolojiye, adalete, karşılıksız ülkesini seven çalışkan ama çok çalışkan bireylere bağlı olduğunu biliyorum” diye konuştu.

Daha fazla çalışacağım
İYİ Parti'nin tek amacının 24 Haziran'da seçimi kazanmak olduğunu dile getiren, “Amacımız İYİ Parti'yi iktidar, sayın Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapmaktır. Sokağa baktığınızda bu amacımıza ulaşmak için ülkemizden yeterince destek aldığımızı görmekteyiz. Yandaş medyanın sansürüne rağmen gerek partimizin düzenlediği miting meydanlarında gerekse bire bir seçmenler ile temaslarımızda bunları 
görmek mümkün. Siyasi yaşamım boyunca bana desteklerini esirgemeyen sevenlerime, dostlarıma ve bana İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Aday listesinde yer veren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Bu taktirlerin karşılığını seçim takviminde daha fazla çalışarak ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

ozdemir polat

Akşener'in davetine kayıtsız kalamazdım
İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat’ı İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ve heyeti karşıladı. İYİ Parti Milletvekili adaylarıyla birlikte semt pazarlarını gezen Polat vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçim çalışmalarını bölgedeki hemşehri derneklerini ziyaretleri ile devam ettiren Özdemir Polat’ın bir başka durağı ise KAIDER oldu. Arnavutköy’de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlıların çatısı konumunda olan KAIDER’in Başkanı Çetin Çelebi’yi ofisinde ziyaret eden Polat, "Önemli olan özgür iradenin sandığa yansımasıdır. Halk sandıkta özgür iradesine dayalı oyunu özgürce kullandıktan sonra, sandıktan çıkacak her sonuç başımızın üstündedir" diye konuştu.

Elimi taşın altına koydum
Aktif siyasete Meral Akşener ve İYİ Parti ile birlikte girdiğini belirten Özdemir Polat, "Her ne kadar uzun yıllardır siyasetin içinde olsam da gerçek anlamda aktif siyasete yeni girdim. Bundaki nedende genel başkanımız Meral Akşener’in bir kadın olarak memleket meselesine bu kadar duyarlı olması ve bu temelde adım atmasıdır. Sayın genel başkanımızın memlekete olan sevdasına ve bana yaptığı davete duyarsız kalamazdım. Kalmadım. Ben de bu davete duyarsız kalmayarak, madem ki söz konusu vatan, ben de elimi taşın altına koydum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti yeni bir nefes getirdi
Milletvekili adayı Özdemir Polat partisinin Silivri İlçe Başakanlığı'nı ziyaret etti. Polat’ı İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç ve ilçe yöneticileri karşıladı. Burada önemli değerlendirmelerde bulunan Polat, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, İYİ Parti’nin ise bu zor süreçte Türkiye siyasetine yeni bir umut, yeni bir nefes getirdiğini söyledi. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmenin ardından Özdemir Polat, ilçe yönetimi ve beraberindekiler ile birlikte İYİ Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Okan Köseoğlu’nun dedesinin cenazesine katıldı.

özdemir polat

Akşener’e destek verilmeli
Cenaze dolayısıyla geldiği Seymen Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir Polat, İYİ Parti iktidarınzda nasıl bir yol izleneceğini anlattı. İYİ Parti’nin gerek köylü gerekse kentli olan tüm vatandaşların sorunlarına en doğru çözümler ürettiğini ve hükümet oldukları takdirde bu çözüm önerilerinin derhal hayata geçeceğini ifade eden Polat, "Bundan dolayı herkes İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e ve İYİ Parti’ye destek vermeli" diye konuştu.

Ramazan bolluk getirsin
Silivri ziyareti kapsamında esnaf ziyareti de yapan Polat, ziyaret ettiği bir kuyumcudan kızlarına hediye aldı. Esnaf ziyareti sonrasında Kavaklı stadında gerçekleşen 15. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri festivali ve iftar programına katılan Özdemir Polat, "Toplumun her kesiminden İYİ Parti’ye destek var" dedi. Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini dileyen Polat,  "Türkiye’nin önemli güreş şampiyonlarının burada, böylesine güzel etkinlikte buluşturulması önemli bir olay. Güzel, keyifli bir festival oldu. Festivalin gerçekleştirilmesinde başta Belediye Başkanı Özcan Işıklar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

özdemir polat

Özdemir Polat kimdir?
1 Ocak 1960 tarihinde Kars'ta doğdu. Baba adı Kerim anne adı Zehra'dır. İlk ve ortaöğretimini Kars'ta tamamladıktan sonra genç yaşta iş hayatın atıldı. 1984 yılından itibaren tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başlayıp, İstanbul'da birçok sivil toplum kuruluşu kuruculuğunda ve yönetiminde aktif olarak yer aldı. Siyasi yaşamına 2000 yılında, Demokrat Türkiye Partisi (DTP) Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ile başlamış, sonrasında sırasıyla Demokrat Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Başkan vekilliği görevinde bulundu. Daha sonra DTP ile Halkın Yükselişi Partisi'nin birleşmesiyle Genel Başkanlık görevini yerine getirdi. Polat, iş hayatındaki başarısını siyasi tecrübesini Türkiye'nin güçlenmesi ve gelişmesi için bundan böyle İYİ Parti çatısı altında sürdürmeye karar vererek, İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 7. sıra Milletvekili adayı olarak görevini sürdürüyor. Özdemir Polat, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.