Vurulduk ama yıkılmadık!

Vurulduk ama yıkılmadık!
Dostlarını sahurda ağırlayan iş insanı Kürşat Arı Türkiye'nin son yıllarda büyük zorluklarla karşılaştığını belirterek, “Her şeye rağmen ayakta kaldık. Biriz, hep beraberiz. Şimdi önümüzde bir virajımız daha var bu virajı da geçersek yolumuz daha açık ve aydınlık olacak” dedi.

avcılar’ın sevilen iş insanlarından Kürşat Arı, dostlarını sahur yemeğinde ağırladı. Yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Umur, meclis üyeleri, Bayburtlu iş adamlarý ve STK temsilcileri katıldı. Bütün katılımcılara teşekkür eden Arı, “Bu mübarek ayda ve bu mübarek gecede bir araya geldik. İnşaallah hayırlara vesile olur” dedi.

Ayakta kaldık
Son 4 yılda Türkiye'nin başına çok sayıda musibet geldiğini, büyük badireler atlatıldığını dile getiren Arı, “Her şeye rağmen ayakta kaldık. Biriz, hep beraberiz. Şimdi önümüzde bir virajımız daha var ama çok önemli bir viraj. Bu virajı da geçersek  yolumuz daha açık ve aydınlık olacak. İşte bu viraj da 24 Haziran seçimleridir” diye konuştu. 

Avcılar yaşanmaz hale geldi
AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ise kendilerinin yaşanabilir bir Avcılar istediklerini fakat CHP'li belediyenin Avcılar'ı yaşanmaz hale getirdiğini söyledi. Kendisinin Bayram Şenocak'ın tedrisinden geçtiğini dile getiren Karaarslan, “Biz bu işe girerken güzel şeyler yapmak katma değer katmak için girdik. Bizim önümüzü açan Bayram Şenocak başkanımız vardı. Sayın Şenocak  ilçe başkanı iken bu ilçeye belediyeden daha fazla hizmet etti. Buraya büyük değerler kattı” dedi.

Yaparsa AK Parti yapar
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Umur da Avcılar'ın hizmete susadığını belirterek, “Türkiye 24 Haziran'da yeni bir tarih yazmak zorunda. Ne diyoruz vakit Avcılar vakti, Türkiye vakti. 24 Haziran akşamı Avcılar'da, İstanbul'da, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızı başkan yaparak, dosta düşmana bir mesaj verecektir. Bu konunun çok önemli olduğunu biliyoruz. Yapılanları anlatmaya gerek yok ne diyoruz; Yaparsa AK Parti yapar” dedi.  Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.