23 Haziran seçimlerinde nerede oy kullanacağım? YSK Seçmen Sorgulama Ekranı

23 Haziran seçimlerinde nerede oy kullanacağım? YSK Seçmen Sorgulama Ekranı
Milyonlarca vatandaş 23 Haziran Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı belirleyecek olan seçimde nerede oy kullanacağını araştırıyor. YSK Seçmen Sorgulama Ekranı linki de haberimizde.

Türkiye ve dünyanın birçok ülkesi istanbul'daki seçimlere odaklandı. Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın en güçlü iki aday olarak görüldüğü seçim öncesinde milyonlarca İstanbullu nerede oy kullanacağı sorusunu araştırıp yanıt bulmak istiyor. Bilindiği üzere seçime katılacak olan vatandaşların isimleri belirlenmişti. YSK Seçmen Sorgulama Ekranı için gereken linki bu sayfada bulabilirsiniz.

23 Haziran seçimleri nerede oy kullanacağım?
İstanbul'un yeni belediye başkanını belirleyecek olan 23 Haziran seçimlerinde vatandaşlar kendi adaylarının birinciliği elde etmek için sandık başına gidecek. Vatandaşlık görevini de yerine getirmek isteyen milyonlar pazar günü kritik bir sınav verecek. Yüksek katılımın beklendiği pazar gününün akşam saatlerinde yeni başkan da belirlenecek. Nereden oy kullanacağını öğrenmek isteyen okuyucularımız YSK Seçmen Sorgulama Ekranı üzerinden sandık merkezinizi öğrenebilirsiniz.

YSK Seçmen Sorgulama
Nüfus bilgilerine göre belirlenen seçim sandığı ve merkezleri YSK'nın web sitesi olan ysk.gov.tr üzerinden sorgulanabilmektedir. Yurtiçi seçmen sorgulama seçeneğini tıkladıktan sonra doldurulması gereken alanlara gerekli bilgileri yazıp oy kullanacağınız sandığı görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum