3 ay daha sabredin

3 ay daha sabredin
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, "3 ay sonra bu keyfi yönetim anlayışından kurtulacağız. Daha huzurlu, daha mutlu bir Beylikdüzü için 90 gün daha sabredin" diye konuştu.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Çok sayıda partilinin katıldığı fakat hiçbir belediye başkan aday adayının katılmadığı toplantıda konuşan Işık, Beylikdüzü Belediyesini yerden yere vurdu. "Milletimizin içinde bu hizmetsiz belediyecilik anlayışının çığlığı var" diyen Işık, "Bana adaylık tebliğ edildikten sonra farklı partililerden destek telefonları alıyorum. Bundan sonra Beylikdüzü'nün gözü aydın olsun. Doğa sever, yeşil maskesi takıp çam ağaçlarının kökünü nasıl kuruttuklarını çok iyi biliyoruz. Hepsinin hesabını soracağız" dedi.

Beylikdüzü'ne ışık saçsın
Beylikdüzü'nde halk ve belediye arasında çok ciddi bir uçurum olduğunu ifade eden Mustafa Necati Işık, "3 ay sonra bu keyfi yönetim anlayışından kurtulacağız. Halkın sorunlarına kulak asmayan yönetim anlayışından kurtulacağız. 90 bin nüfuslu Adnan Kahveci Mahallesi’nin çöplerinin toplanmadığı, Parlamenterler Sitesi’ni sivrisineklerin bastığı bir yerel yönetim anlayışından kurtulmamız lazım. Beylikdüzü’nün yarınları, dünden bugünden daha iyi olacaktır.  2019, Beylikdüzü'ne ışık saçsın" açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.